Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.075
  • Stadion: Orkan Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 18454
Orkan Beer Team Niebuszewo
gogo Tactiek podst
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
61.4 gemiddelde waardering 63.2
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen incredible


1e minuut.
Cassibba speelt de bal door. Purcărea rent richting de bal. Niţulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţulescu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Elstad onderschept slim de pass. Elstad met een sublieme pass. Zamcur rent richting de bal. Zamcur draait met de bal, schiet en ... Murawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crăciunescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wisłocki neemt de hoekschop. Zamcur krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Olomuyina geeft de bal voor. Daar is Slavětínský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slavětínský met een sublieme pass. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu schiet op doel. Pivoda bokst de bal weg.

12e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski begaat een overtreding. Niţulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bratkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spisz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zamcur is nu in balbezit. Csóka rent richting de bal. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea draait met de bal, schiet en ... Murawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Beer Team Niebuszewo 1:0

23e minuut.
Zamcur is nu in balbezit. Crăciunescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamcur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamcur neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:0

31e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur is nu in balbezit. Crăciunescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamcur raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamcur kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Murawa bokst de bal weg.

34e minuut.
Slavětínský rent richting de bal. Slavětínský passt de bal met de wreef. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu schiet op doel. Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:1

35e minuut.
Tokarz probeert naar een medespeler te passen. Zamcur is nu in balbezit. Crăciunescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcărea onderschept slim de pass. Purcărea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kasica bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavětínský onderschept slim de pass. Slavětínský met een sublieme pass. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Pivoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Csóka geeft een hoge lob. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu onderschept slim de pass. Niţulescu draait met de bal, schiet en ... Pivoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:2

43e minuut.
Burliga onderschept slim de pass. Burliga geeft een hoge lob. Jonatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonatowski geeft de bal voor. Purcărea krijgt zijn hoofd ertegen. Murawa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 39%, Beer Team Niebuszewo 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:2

57e minuut.
Slavětínský is nu in balbezit. Slavětínský passt de bal zonder na te denken. Kabulov rent richting de bal. Kabulov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Bratkowski is nu in balbezit. Bratkowski passt de bal in één keer door. Spisz rent richting de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ... Pivoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:3

62e minuut.
Wisłocki speelt de bal door. Cassibba is nu in balbezit. Cassibba passt de bal zonder na te denken. Purcărea is nu in balbezit. Purcărea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Elstad geeft de bal voor. Spisz is nu in balbezit. Spisz probeert naar een medespeler te passen. Niţulescu rent richting de bal. Niţulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:4

68e minuut.
Cassibba geeft de bal voor. Daar is Zamcur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csóka onderschept slim de pass. Tokarz onderschept slim de pass. Tokarz schiet op doel. Murawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Slavětínský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niţulescu is nu in balbezit. Kasica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kasica krijgt een gele kaart. Niţulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spisz neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tatarkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galetto met de inworp. Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamcur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zamcur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarkiewicz geeft de bal voor. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel. Pivoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Daar is Tokarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarz passt de bal in één keer door. Tahar is nu in balbezit. Spisz onderschept slim de pass. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Pivoda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orkan 40%, Beer Team Niebuszewo 60%.
Orkan - Beer Team Niebuszewo 2:4