Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża FC Liverpool
111111 Tactiek 532
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 53.9
excellent Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzierski is nu in balbezit. Kędzierski passt de bal met de wreef. Bedra rent richting de bal. Bedra geeft een lange en hoge pass. Zacharski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Buitenspel voor Krzanowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Gogoasă neemt vlug de vrije trap. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Śliwa is nu in balbezit. Śliwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lenoir rent richting de bal. Kulas onderschept slim de pass. Kulas met een sublieme pass. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Shmarko de bal. Bedra onderschept slim de pass. Bedra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC Liverpool 1:0

12e minuut.
Bedra is nu in balbezit. Bedra passt de bal in één keer door. Illovszky is nu in balbezit. Krzanowski onderschept slim de pass. Krzanowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Krzanowski kopt de bal weg. Bedra is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Paredes ... Strafschop! Bedra raakt geblesseerd tijdens het duel. Kędzierski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zacharski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Hapka is nu in balbezit. Kulas verovert de bal door een tackle van achteren. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak schiet op doel. Kubiak bokst de bal weg.

34e minuut.
Illovszky geeft een hoge lob. Daar is Việt Trung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas geeft een hoge lob. Jachymiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 46%, FC Liverpool 54%.
ŁKS Łomża - FC Liverpool 1:0

58e minuut.
Śliwa kopt de bal weg. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymiak probeert de bal met de borst te controleren. Jachymiak schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Daar is Kędzierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulas onderschept slim de pass. Kulas speelt de bal door. Stelmach is nu in balbezit. Stelmach geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Lenoir is nu in balbezit. Lenoir passt de bal met de wreef. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Việt Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Trung geeft de bal voor. Bedra kopt de bal weg. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Forycki geeft de bal voor. Inworp. Stelmach met een snelle inworp. Kulas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Forycki de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 48%, FC Liverpool 52%.
ŁKS Łomża - FC Liverpool 1:0