Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. Makka
ooooo Tactiek BobryPozdrawiamy
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 64.5
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


4e minuut.
Maleńczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krizsán geeft een lange en hoge pass. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Makka 1:0

23e minuut.
Topolansky is nu in balbezit. Osenkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingver. Ingver krijgt een gele kaart. Osenkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mąka wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Maleńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Poda met een sublieme pass. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel. Mallku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Halupczok probeert de bal aan de voet te houden. Kuljanović is nu in balbezit. Kuljanović passt de bal in één keer door. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Główczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Główczyk geeft een hoge lob. Topolansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky schiet op doel. Knitel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 52%, Makka 48%.
Elysium S. - Makka 1:0

47e minuut.
Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierkowski rent richting de bal. Halupczok begaat een overtreding. Halupczok krijgt een gele kaart. Sierkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ocieczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sanpakij rent richting de bal. Mallku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Ocieczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek passt de bal in één keer door. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk geeft de bal voor. Sierkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mallku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Magro onderschept slim de pass. Käntzig rent richting de bal. Poda maakt een afschuwelijke overtreding. Poda krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Poda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk geeft een hoge lob. Sanpakij maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bedra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Mąka de bal. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Topolansky rent richting de bal. Topolansky schiet op doel. Knitel bokst de bal weg.

71e minuut.
Gcwensa verovert de bal door een tackle van achteren. Mąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mąka passt de bal in één keer door. Osenkowski is nu in balbezit. Osenkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro geeft een lange en hoge pass. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij schiet op doel. Mallku probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Knitel met een sublieme pass. Halupczok kopt de bal weg. Sarikas probeert de bal met de borst te controleren. Topolansky is nu in balbezit. Topolansky draait met de bal, schiet en ... Knitel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Osenkowski rent richting de bal. Osenkowski passt de bal in één keer door. Gcwensa bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolansky verovert de bal door een tackle van achteren. Topolansky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 51%, Makka 49%.
Elysium S. - Makka 1:0