Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer Team Niebuszewo ŁKS Łomża
podst Tactiek 111111
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 59.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
incredible Verdedigen formidable


16e minuut.
Slavětínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavětínský geeft een lange en hoge pass. Kabulov kopt de bal weg. Spisz rent richting de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Kabulov geeft een lange en hoge pass. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz onderschept slim de pass. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 1:0

28e minuut.
Forycki is nu in balbezit. Niţulescu onderschept slim de pass. Hapka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niţulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Slavětínský wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gabilondo passt de bal in één keer door. Tatarkiewicz rent richting de bal. Nicolai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolai krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Việt Trung rent richting de bal. Việt Trung passt de bal met de wreef. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 2:0

31e minuut.
Burliga rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra passt de bal met de wreef. Nicolai rent richting de bal. Nicolai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Nicolai kopt de bal weg. Kędzierski rent richting de bal. Kędzierski met een sublieme pass. Krzanowski is nu in balbezit. Krzanowski schiet op doel. Murawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hapka ... Strafschop! Niţulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Niţulescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kubiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 3:0

45e minuut.
Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina passt de bal zonder na te denken. Slavětínský met een sublieme pass. Niţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţulescu draait met de bal, schiet en ... Kubiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 44%, ŁKS Łomża 56%.
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 3:0

51e minuut.
Bratkowski rent richting de bal. Bratkowski probeert naar een medespeler te passen. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... Kubiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 4:0

53e minuut.
Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak rent richting de bal. Spisz onderschept slim de pass. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Tatarkiewicz met een sublieme pass. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov passt de bal in één keer door. Niţulescu is nu in balbezit. Niţulescu schiet op doel. Kubiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Slavětínský rent richting de bal. Slavětínský passt de bal in één keer door. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel. Kubiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 5:0

75e minuut.
Olomuyina onderschept slim de pass. Olomuyina geeft de bal voor. Slavětínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavětínský geeft de bal voor. Spisz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Kabulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabulov geeft een hoge lob. Niţulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Spisz de bal. Spisz draait met de bal, schiet en ... Kubiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer Team Niebuszewo 43%, ŁKS Łomża 57%.
Beer Team Niebuszewo - ŁKS Łomża 5:0