Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-22 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: Modrzewianka
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13554
Modrzewianka Dziekanowice Smurfy Jankosa
Sweep Tactiek ofensywa
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


7e minuut.
Fazzini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mignini de bal. Stanojević is nu in balbezit. Stanojević haalt uit met een fantastische trap. do Futebol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. do Futebol met een harde bal richting middenveld. Coello speelt de bal door. Gürel rent richting de bal. Gürel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Lauronen rent richting de bal. Lauronen probeert naar een medespeler te passen. Czułada is nu in balbezit. Czułada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:1

11e minuut.
Lauronen is nu in balbezit. Lauronen passt de bal met de wreef. Czułada rent richting de bal. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:2

17e minuut.
Lauronen met een sublieme pass. Gürel heeft problemen om de bal te vangen. Gürel passt de bal zonder na te denken. Czułada is nu in balbezit. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:3

19e minuut.
Madejczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lauronen is nu in balbezit. Lauronen geeft een lange en hoge pass. Czułada rent richting de bal. Czułada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:4

23e minuut.
Rabanada geeft een lange en hoge pass. Jurczyk kopt de bal weg. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. Czułada maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:5

32e minuut.
Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello passt de bal in één keer door. Czułada is nu in balbezit. Czułada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Campioni onderschept slim de pass. Campioni geeft de bal voor. Gürel kopt de bal weg. Czułada is nu in balbezit. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Goetzinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madejczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czułada is nu in balbezit. Czułada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:6

38e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada haalt uit met een fantastische trap. Taggart probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madejczyk zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czułada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:7

39e minuut.
Gaggeggi geeft de bal voor. Czułada probeert de bal met de borst te controleren. Gürel is nu in balbezit. Gürel draait met de bal, schiet en ... Goetzinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:8

41e minuut.
Való kopt de bal weg. Grgurević rent richting de bal. Grgurević passt de bal met de wreef. Daar is Salva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salva geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewianka Dziekanowice 60%, Smurfy Jankosa 40%.
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:8

60e minuut.
Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gürel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabanada begaat een overtreding. Rabanada krijgt een gele kaart. Gürel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lauronen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Czułada springt en kopt de bal. Goetzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Campioni geeft een hoge lob. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Czułada is nu in balbezit. Czułada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lauronen kopt de bal weg. Klungelig pakt Madejczyk de bal. Madejczyk met een sublieme pass. Gürel is nu in balbezit. Gürel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ba heeft problemen om de bal te vangen. Gürel rent richting de bal. Gürel met een sublieme pass. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewianka Dziekanowice 63%, Smurfy Jankosa 37%.
Modrzewianka Dziekanowice - Smurfy Jankosa 0:8