Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIN KLUB FC EPIDEMIA
4-2-2-2 Tactiek kim
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 10
57.7 gemiddelde waardering 55.1
very good Schieten excellent
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Podmagorski geeft een lange en hoge pass. Trumiński rent richting de bal. Trumiński met een sublieme pass. Bauer is nu in balbezit. Bauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hrepka geeft een hoge lob. Kuliga heeft problemen om de bal te vangen. Melgar rent richting de bal. Gargiulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Warszczyk geeft de bal voor. Holloway probeert de bal met de borst te controleren. Holloway passt de bal met de wreef. Bauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 49%, FC EPIDEMIA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŻNIN KLUB - FC EPIDEMIA 0:0

50e minuut.
Podmagorski geeft een hoge lob. Holloway is nu in balbezit. Trillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer verovert de bal door een tackle van achteren. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Földi geeft een hoge lob. Podmagorski is nu in balbezit. Met opzet legt Quaranta zijn tegenspeler op de grond. Quaranta krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kuliga neemt vlug de vrije trap. Quaranta kopt de bal weg. Klungelig pakt Liidemann de bal. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang bokst de bal weg. Bauer is nu in balbezit. Bauer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Vương met de inworp. Liidemann geeft een lange en hoge pass. Melgar maakt een snoekduik en kopt de bal. Galvis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Jeziorski passt de bal met de wreef. Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Liidemann passt de bal met de wreef. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Inotlewski krijgt een gele kaart. Văn Vương raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Melgar neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Văn Vương geeft een lange en hoge pass. Melgar kopt de bal weg. Gargiulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gargiulo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - FC EPIDEMIA 1:0

74e minuut.
Bauer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Liidemann neemt vlug de vrije trap. Inotlewski geeft de bal voor. Gargiulo rent richting de bal. Gargiulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hrepka rent richting de bal. Hrepka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuliga de bal. Gargiulo rent richting de bal. Gargiulo schiet op doel. Galvis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dorosz geeft de bal voor. Brachtenbach heeft problemen om de bal te vangen. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. Khánh Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIN KLUB - FC EPIDEMIA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 37%, FC EPIDEMIA 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŻNIN KLUB - FC EPIDEMIA 1:1