Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.076
  • Stadion: WRWE Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6667
WRWE Ghrum
o Tactiek L424
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Urbanský speelt de bal door. Pinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto speelt de bal door. Faliński is nu in balbezit. Pitrescu verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Adıvar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu verovert de bal door een tackle van achteren. Ereu draait met de bal, schiet en ... Mončev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pinto rent richting de bal. Inworp. Pinto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Adıvar met de inworp. Dheedene probeert naar een medespeler te passen. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Mončev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 64%, Ghrum 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WRWE - Ghrum 0:0

48e minuut.
Klungelig pakt Kardos de bal. Alvarado is nu in balbezit. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz draait met de bal, schiet en ... Açık werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Ghrum 1:0

55e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar passt de bal zonder na te denken. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Adıvar neemt de hoekschop. Faliński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WRWE - Ghrum 1:1

57e minuut.
Dudar onderschept slim de pass. Dudar speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarado neemt de hoekschop. Lubosz maakt een snoekduik en kopt de bal. Açık bokst de bal weg.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bidaurrázaga komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Dheedene geeft een lange en hoge pass. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Ignat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ignat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ignat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bidaurrázaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Adıvar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Pitrescu heeft problemen om de bal te vangen. Adıvar kopt de bal weg. Bidaurrázaga is nu in balbezit. Bidaurrázaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Setcki passt de bal zonder na te denken. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Örjansson komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Setcki is nu in balbezit. Setcki probeert naar een medespeler te passen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRWE - Ghrum 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRWE 47%, Ghrum 53%.
WRWE - Ghrum 2:1