Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.077
  • Stadion: FCBkuba Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3096
FCBkuba FCŁ
111 Tactiek yolo
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 41.9
adequate Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gogov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Dewit speelt de bal door. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara geeft een hoge lob. Panizzolo rent richting de bal. Panizzolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pałasz rent richting de bal. Pałasz draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Samuxlu trapt de bal weg. Dewit is nu in balbezit. Dewit speelt de bal door. Daar is Pałasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pałasz draait met de bal, schiet en ... Samuxlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Potiguara probeert naar een medespeler te passen. Panizzolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barchesi. Barchesi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 49%, FCŁ 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBkuba - FCŁ 0:0

46e minuut.
Socha is nu in balbezit. Baszczyński onderschept slim de pass. Baszczyński passt de bal in één keer door. Daar is Bambrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Özerdem geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gigot met de inworp. Knudsgaard rent richting de bal. Knudsgaard schiet op doel. Jędryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Inworp. Źdźbło komt het veld opgelopen. Gontarz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot speelt de bal door. Potiguara met een sublieme pass. Klungelig pakt Pałasz de bal. Pałasz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Koczot onderschept slim de pass. Koczot geeft een lange en hoge pass. Panizzolo is nu in balbezit. Panizzolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kalina geeft een hoge lob. Inworp. Gigot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barchesi rent richting de bal. Barchesi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Dulanowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Inworp. Sygiet komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCBkuba 30%, FCŁ 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCBkuba - FCŁ 0:0