Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elita club GKS Tychy
Killerka Tactiek tadarasa up
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten very good
outstanding Passen solid
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Siwiński met een sublieme pass. Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan passt de bal in één keer door. Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortinho draait met de bal, schiet en ... Cegielski bokst de bal weg.

28e minuut.
Siwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duchewicz probeert naar een medespeler te passen. Dähler rent richting de bal. Dähler draait met de bal, schiet en ... Rempała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - GKS Tychy 0:1

36e minuut.
Machaj passt de bal met de wreef. Daar is Dähler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siwiński. Siwiński krijgt een gele kaart. Dähler raakt geblesseerd tijdens het duel. Prieto komt bij de bal en schiet. Rempała maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - GKS Tychy 0:2

44e minuut.
Steriotis heeft problemen om de bal te vangen. Steriotis passt de bal in één keer door. Fortinho rent richting de bal. Fortinho haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mattiasson de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elita club 35%, GKS Tychy 65%.
Elita club - GKS Tychy 0:2

50e minuut.
Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan passt de bal met de wreef. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis schiet op doel. Cegielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Fortinho bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chudzyński. Fortinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steriotis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fortinho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - GKS Tychy 1:2

74e minuut.
Siwiński rent richting de bal. Siwiński probeert naar een medespeler te passen. Reis is nu in balbezit. Reis draait met de bal, schiet en ... Cegielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elita club - GKS Tychy 2:2

78e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Machaj passt de bal zonder na te denken. Dähler heeft problemen om de bal te vangen. Dähler schiet op doel. Rempała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elita club - GKS Tychy 2:3

90e minuut.
Dähler kopt de bal weg. Klungelig pakt Prieto de bal. Damjanac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Prieto komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elita club 34%, GKS Tychy 66%.
Elita club - GKS Tychy 2:3