Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 FC Ostrołojący
NAJNOWASZA 5-3-2 Tactiek oblawa
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino geeft een lange en hoge pass. Kondraciuk kopt de bal weg. Prelević is nu in balbezit. Prelević schiet op doel. Kopaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 1:0

17e minuut.
Costanzo probeert naar een medespeler te passen. Steen is nu in balbezit. Steen passt de bal in één keer door. Coya rent richting de bal. Kasperkiewicz is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Pajković onderschept slim de pass. Steen is nu in balbezit. Steen speelt de bal door. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel. Kopaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kondraciuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Steen de bal. Steen speelt de bal door. Daar is Prelević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prelević draait met de bal, schiet en ... Kopaczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Costanzo zal de hoekschop nemen. Prelević maakt een snoekduik en kopt de bal. Kopaczewski bokst de bal weg.

31e minuut.
Göröcs probeert de bal met de borst te controleren. Steen rent richting de bal. Steen speelt de bal door. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Costanzo kopt de bal weg. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya met een sublieme pass. Prelević is nu in balbezit. Prelević haalt uit met een fantastische trap. Kopaczewski bokst de bal weg.

35e minuut.
Kondraciuk met een sublieme pass. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević passt de bal met de wreef. Coya bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya haalt uit met een fantastische trap. Kopaczewski bokst de bal weg.

43e minuut.
Molęda speelt de bal door. Ponciano rent richting de bal. Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Jixiang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 1:1

45e minuut.
Molęda kopt de bal weg. Göröcs is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steen. Steen krijgt een gele kaart. Göröcs is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brycht komt het veld opgelopen. Kondoszek met een snel genomen vrije trap. Kożusznik krijgt zijn hoofd ertegen. Jixiang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 34%, FC Ostrołojący 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 1:1

49e minuut.
Göröcs geeft een hoge lob. Kożusznik is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Göröcs neemt de hoekschop. Sabino kopt de bal weg. Jixiang bokst de bal weg. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 1:2

67e minuut.
Brycht rent richting de bal. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk passt de bal met de wreef. Brycht rent richting de bal. Brycht schiet op doel. Kopaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Steen rent richting de bal. Steen passt de bal zonder na te denken. Brycht rent richting de bal. Brycht schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kondraciuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steen passt de bal in één keer door. Brycht is nu in balbezit. Brycht haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 2:2

72e minuut.
Daar is Szkutnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondraciuk speelt de bal door. Brycht is nu in balbezit. Brycht draait met de bal, schiet en ... Kopaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 3:2

75e minuut.
Inworp. Duma komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Steen speelt de bal door. Klungelig pakt Kondoszek de bal. Duma rent richting de bal. Duma haalt uit met een fantastische trap. Kopaczewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŚLĄSK WROCŁAW1981 41%, FC Ostrołojący 59%.
ŚLĄSK WROCŁAW1981 - FC Ostrołojący 3:2