Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tymon Tymowa AC Mościska
TYMON !!! Tactiek Nowa Testowa
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
54.7 gemiddelde waardering 45.7
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Porsche met een snelle inworp. Mumowski is nu in balbezit. Mumowski passt de bal in één keer door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Radu rent richting de bal. Dezorzi onderschept slim de pass. Kambur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dezorzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suchy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Andrzejewski geeft een hoge lob. Răducioiu kopt de bal weg. Bechuano rent richting de bal. Bechuano draait met de bal, schiet en ... Gravanis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Radu geeft een hoge lob. Alvelos geeft een hoge lob. Daar is Ferrer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Mumowski met een snelle inworp. Kambur is nu in balbezit. Kambur passt de bal met de wreef. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Lach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kambur geeft de bal voor. Daar is Dezorzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchy geeft de bal voor. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Lach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 1:0

44e minuut.
Frade geeft een lange en hoge pass. Mumowski rent richting de bal. Mumowski passt de bal met de wreef. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 36%, AC Mościska 64%.
Tymon Tymowa - AC Mościska 1:0

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Kapoli de bal onder controle te krijgen. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski speelt de bal door. Nepovím rent richting de bal. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Secăreanu met een snelle inworp. Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi geeft een lange en hoge pass. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Inworp. Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aranha is nu in balbezit. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Nepovím rent richting de bal. Ferrer rent richting de bal. Nepovím speelt de bal door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Buitenspel voor Ferrer. Goede buitenspelval van de verdediging. Adışen komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Porsche geeft de bal voor. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi speelt de bal door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 2:0

60e minuut.
Kazimierczak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu speelt de bal door. Dezorzi is nu in balbezit. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel. Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frade is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chmielak komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Doeltrap. Penadés komt het veld opgelopen. Samstag komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Aranha geeft de bal voor. Bechuano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Verdugo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nepovím rent richting de bal. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Lach bokst de bal weg.

76e minuut.
Andrzejewski geeft een lange en hoge pass. Verdugo is nu in balbezit. Bechuano onderschept slim de pass. Bechuano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ferrer controleert de bal met de borst. Aranha verovert de bal door een tackle van achteren. Aranha geeft een hoge lob. Bechuano rent richting de bal. Bechuano haalt uit met een fantastische trap. Gravanis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kazimierczak de bal. Verdugo onderschept slim de pass. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 2:1

79e minuut.
Wouters komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Frade bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi onderschept slim de pass. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tymon Tymowa - AC Mościska 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tymon Tymowa 28%, AC Mościska 72%.
Tymon Tymowa - AC Mościska 3:1