Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: GM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16832
GM KS Mostki 2007
gm2 Tactiek 523
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 65.1
very good Schieten formidable
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Geißler speelt de bal door. Van de Capelle is nu in balbezit. Van de Capelle geeft een hoge lob. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Valdizán rent richting de bal. Valdizán geeft een lange en hoge pass. Bunić rent richting de bal. Junco verovert de bal door een tackle van achteren. Junco haalt uit met een fantastische trap. Kriss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălăcescu neemt de hoekschop. Junco krijgt zijn hoofd ertegen. Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bălăcescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armada is nu in balbezit. Armada geeft een hoge lob. Valdizán maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GM - KS Mostki 2007 0:1

13e minuut.
Curuchet rent richting de bal. Trọng Dũng onderschept slim de pass. Strzyżowski rent richting de bal. Trọng Dũng rent richting de bal. Trọng Dũng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bălăcescu probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Armada met een sublieme pass. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kriss met een sublieme pass. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur met een sublieme pass. Pieniążek is nu in balbezit. Pieniążek haalt uit met een fantastische trap. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Geißler rent richting de bal. Pfenniger onderschept slim de pass. Pfenniger geeft een lange en hoge pass. Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniążek schiet op doel. Bielawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trọng Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trọng Dũng haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bielawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Geißler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armada bereikt de bal nog maar net als eerste. Armada passt de bal in één keer door. Daar is Valdizán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdizán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Curuchet speelt de bal door. Culebras rent richting de bal. Valdizán verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bunić onderschept slim de pass. Inworp. Junco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armada is nu in balbezit. Armada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GM 66%, KS Mostki 2007 34%.
GM - KS Mostki 2007 0:1

69e minuut.
Eder kopt de bal weg. Armada rent richting de bal. Armada probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GM - KS Mostki 2007 0:2

73e minuut.
Bălăcescu passt de bal met de wreef. Junco rent richting de bal. Junco passt de bal met de wreef. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán schiet op doel. Kriss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Armada speelt de bal door. Valdizán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdizán probeert naar een medespeler te passen. Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol schiet op doel. Kriss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Cozeniuc passt de bal in één keer door. Daar is Junco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălăcescu neemt de hoekschop. Valdizán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Junco rent richting de bal. Junco passt de bal in één keer door. Armada probeert naar een medespeler te passen. Valdizán rent richting de bal. Valdizán draait met de bal, schiet en ... Kriss bokst de bal weg.

84e minuut.
Pfenniger geeft de bal voor. Bielawa probeert naar een medespeler te passen. Cozeniuc controleert de bal met de borst. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur draait met de bal, schiet en ... Bielawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GM 72%, KS Mostki 2007 28%.
GM - KS Mostki 2007 0:2