Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS > Lipa MATEUSZ I BARTOSZ
lipa Tactiek teraz do boju
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
55.7 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten outstanding
good Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Gesualdi verovert de bal door een tackle van achteren. Gesualdi speelt de bal door. Klungelig pakt Lamego de bal. Lamego draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Freire geeft de bal voor. Gdyński kopt de bal weg. Grealish heeft problemen om de bal te vangen. Cysarz rent richting de bal. Cysarz haalt uit met een fantastische trap. Turmiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 1:0

19e minuut.
Cysarz rent richting de bal. Cysarz passt de bal met de wreef. Gdyński rent richting de bal. Gdyński schiet op doel. Turmiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 2:0

23e minuut.
Gadelha is nu in balbezit. Gadelha geeft een lange en hoge pass. Bodiroga heeft problemen om de bal te vangen. Damiano is nu in balbezit. Damiano haalt uit met een fantastische trap. Ban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cysarz is nu in balbezit. Gdyński is nu in balbezit. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński rent richting de bal. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. Turmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ... Turmiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 3:0

30e minuut.
Neves bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bodiroga. Neves raakt geblesseerd tijdens het duel. Gordo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Bodiroga de bal. Lamego is nu in balbezit. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Ban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 3:1

33e minuut.
Zygmunt is nu in balbezit. Grugiel onderschept slim de pass. Grugiel geeft een hoge lob. Lamego rent richting de bal. Lamego haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Damiano met de inworp. Gadelha geeft een hoge lob. Lamego krijgt zijn hoofd ertegen. Ban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gdyński stond buitenspel. Kalkar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Neves kopt de bal weg. Lamego rent richting de bal. Lamego schiet op doel. Ban bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Damiano neemt de hoekschop. Lamego springt en kopt de bal. Ban probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Daar is Gordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordo geeft een lange en hoge pass. Lamego is nu in balbezit. Lamego haalt uit met een fantastische trap. Ban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 3:2

41e minuut.
Grealish kopt de bal weg. Nelson rent richting de bal. Damiano maakt een afschuwelijke overtreding. Damiano krijgt een gele kaart. Nelson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jędrzejak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gdyński probeert de bal aan de voet te houden. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 62%, MATEUSZ I BARTOSZ 38%.
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 3:2

48e minuut.
Freire geeft een hoge lob. Gdyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdyński met een sublieme pass. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel. Turmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 4:2

49e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Gadelha geeft de bal voor. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 4:3

53e minuut.
Neves heeft problemen om de bal te vangen. Jędrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejak geeft een hoge lob. Gdyński probeert de bal aan de voet te houden. Gdyński draait met de bal, schiet en ... Turmiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Grugiel probeert naar een medespeler te passen. Gesualdi rent richting de bal. Gesualdi passt de bal met de wreef. Lamego rent richting de bal. Lamego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gesualdi passt de bal zonder na te denken. Gadelha is nu in balbezit. Gadelha passt de bal met de wreef. Neves rent richting de bal. Neves haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Damiano met de inworp. Neves rent richting de bal. Neves met een sublieme pass. Lamego is nu in balbezit. Lamego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 4:4

71e minuut.
Gordo met een snelle inworp. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Gadelha met een sublieme pass. Daar is Neves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neves schiet op doel. Ban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamego rent richting de bal. Lamego schiet op doel. Ban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bartolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 4:5

75e minuut.
Zygmunt heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt probeert naar een medespeler te passen. Gdyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdyński haalt uit met een fantastische trap. Turmiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 5:5

87e minuut.
Inworp. Jędrzejak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft een hoge lob. Gdyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gesualdi rent richting de bal. Gesualdi speelt de bal door. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ... Ban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 5:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS > Lipa 54%, MATEUSZ I BARTOSZ 46%.
LZS > Lipa - MATEUSZ I BARTOSZ 5:6