Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:46
  • Competitiewedstrijd: Liga V.081
  • Stadion: Oberschlesien
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 11020
FC Peklacz Pizza & Pasta
Pająk Tactiek Gambas e kutas
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 44.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen redelijk


2e minuut.
Morda rent richting de bal. Morda passt de bal zonder na te denken. Gładysiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gładysiewicz draait met de bal, schiet en ... Saarmäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 0:1

6e minuut.
Andrei verovert de bal door een tackle van achteren. Mommens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budka. Mommens raakt geblesseerd tijdens het duel. Świercz komt bij de bal en schiet. Białowąs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gładysiewicz kopt de bal weg. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stachnik krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kahrimanović probeert naar een medespeler te passen. Świercz rent richting de bal. Andrei is nu in balbezit. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Białowąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Özışık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrei rent richting de bal. Andrei met een sublieme pass. Świercz is nu in balbezit. Świercz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fijarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz met een sublieme pass. Mommens is nu in balbezit. Mommens draait met de bal, schiet en ... Białowąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świercz is nu in balbezit. Świercz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 1:1

22e minuut.
Özışık met de inworp. Andrei heeft problemen om de bal te vangen. Andrei passt de bal met de wreef. Bodini rent richting de bal. Bodini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens schiet op doel. Białowąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kahrimanović onderschept slim de pass. Kahrimanović geeft een lange en hoge pass. Świercz rent richting de bal. Świercz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 2:1

36e minuut.
Stachnik probeert naar een medespeler te passen. Bodini controleert de bal met de borst. Stachnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodini wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

39e minuut.
Mommens bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski rent richting de bal. Mommens onderschept slim de pass. Mommens haalt uit met een fantastische trap. Białowąs probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Gładysiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrei begaat een overtreding. Gładysiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fijarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gładysiewicz springt en kopt de bal. Saarmäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 42%, Pizza & Pasta 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Peklacz - Pizza & Pasta 2:2

49e minuut.
Klungelig pakt Morda de bal. Morda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert van Mourik de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Laskowiec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saarmäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gładysiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 2:3

50e minuut.
Kahrimanović is nu in balbezit. Kahrimanović geeft een hoge lob. Mommens kopt de bal weg. Świercz rent richting de bal. Świercz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Andrei de bal. Andrei met een sublieme pass. Klungelig pakt Dojaś de bal. Świercz is nu in balbezit. Świercz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bodini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witkowski. Witkowski krijgt een gele kaart. Mommens is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świercz komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Stachnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahrimanović geeft een hoge lob. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz draait met de bal, schiet en ... Białowąs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 3:3

79e minuut.
Mommens rent richting de bal. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mommens onderschept slim de pass. Mommens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Peklacz - Pizza & Pasta 4:3

82e minuut.
Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachnik geeft een hoge lob. Morda is nu in balbezit. Morda haalt uit met een fantastische trap. Lâm probeert de bal aan de voet te houden. Saarmäe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kahrimanović speelt de bal door. Świercz rent richting de bal. Pacholski rent richting de bal. Świercz verovert de bal door een tackle van achteren. Świercz haalt uit met een fantastische trap. Białowąs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bodini kopt de bal weg. Budka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mommens rent richting de bal. Bodini is nu in balbezit. Bodini geeft een lange en hoge pass. Białowąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Peklacz 33%, Pizza & Pasta 67%.
FC Peklacz - Pizza & Pasta 4:3