Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenland Vikings Rock Bottom
Fourferreee3 Tactiek third place def
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59 gemiddelde waardering 67.6
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Galac onderschept slim de pass. Galac speelt de bal door. Giržys probeert naar een medespeler te passen. Antolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Whittingham bokst de bal weg.

3e minuut.
Galac passt de bal zonder na te denken. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi passt de bal zonder na te denken. Buzea rent richting de bal. Buzea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Crnadak probeert naar een medespeler te passen. Saka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saka probeert naar een medespeler te passen. Buzea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosztolányi met de inworp. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboni verovert de bal door een tackle van achteren. Caboni geeft de bal voor. Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Oberemko passt de bal zonder na te denken. Blaťák heeft problemen om de bal te vangen. Blaťák passt de bal zonder na te denken. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Saka passt de bal zonder na te denken. Daar is Buzea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giržys maakt een afschuwelijke overtreding. Giržys krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosztolányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Caboni geeft de bal voor. McMahon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
McMahon kopt de bal weg. Buzea rent richting de bal. Buzea met een sublieme pass. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi haalt uit met een fantastische trap. Prates bokst de bal weg. Klungelig pakt Thom de bal. McMahon rent richting de bal. McMahon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - Rock Bottom 0:1

40e minuut.
Thom speelt de bal door. Antolak heeft problemen om de bal te vangen. Antolak passt de bal in één keer door. Carragher is nu in balbezit. Carragher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Thom passt de bal in één keer door. Saka rent richting de bal. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaťák geeft een hoge lob. Buzea maakt een snoekduik en kopt de bal. Prates bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 62%, Rock Bottom 38%.
Fenland Vikings - Rock Bottom 0:1

48e minuut.
Caboni is nu in balbezit. Caboni speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi geeft een hoge lob. McMahon kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McMahon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - Rock Bottom 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Terry de bal. Lopes rent richting de bal. Terry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terry krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gobbetto geeft een hoge lob. Saka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saka geeft een lange en hoge pass. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon haalt uit met een fantastische trap. Prates bokst de bal weg.

82e minuut.
Saka passt de bal in één keer door. Kosztolányi is nu in balbezit. Kosztolányi passt de bal met de wreef. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaťák schiet op doel. Prates probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sucală onderschept slim de pass. Sucală geeft een lange en hoge pass. Buzea kopt de bal weg. McMahon is nu in balbezit. McMahon haalt uit met een fantastische trap. Prates verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Crnadak verovert de bal door een tackle van achteren. Crnadak speelt de bal door. Caboni rent richting de bal. Caboni passt de bal zonder na te denken. Buzea rent richting de bal. Prates bokst de bal weg. Buzea rent richting de bal. Buzea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - Rock Bottom 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 60%, Rock Bottom 40%.
Fenland Vikings - Rock Bottom 0:3