Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CROWS FC Stiffs
SFS Tactiek 1485
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
62.4 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Hermans speelt de bal door. Palmer geeft een lange en hoge pass. Best is nu in balbezit. Best draait met de bal, schiet en ... De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Stiffs 0:1

6e minuut.
Star rent richting de bal. Star passt de bal met de wreef. Lengyel met een sublieme pass. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Stiffs 0:2

12e minuut.
Palmer rent richting de bal. Palmer passt de bal met de wreef. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. De Brandt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel geeft de bal voor. Best kopt de bal weg. Klungelig pakt Hopkins de bal. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. De Brandt bokst de bal weg.

16e minuut.
Garştea probeert naar een medespeler te passen. Lengyel is nu in balbezit. Lengyel passt de bal in één keer door. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best haalt uit met een fantastische trap. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Myśliszewski geeft een lange en hoge pass. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatley met een sublieme pass. Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda haalt uit met een fantastische trap. Boucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Carragher de bal onder controle te krijgen. Ermicioi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Stiffs 1:2

34e minuut.
Bresci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresci passt de bal met de wreef. Parkitny rent richting de bal. Parkitny draait met de bal, schiet en ... Boucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CROWS FC - Stiffs 2:2

40e minuut.
Mathías geeft een lange en hoge pass. Palmer is nu in balbezit. Palmer geeft een hoge lob. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 57%, Stiffs 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CROWS FC - Stiffs 2:2

51e minuut.
Carragher verovert de bal door een tackle van achteren. Carragher geeft een hoge lob. Hopkins kopt de bal weg. Klungelig pakt Best de bal. Best schiet op doel. De Brandt bokst de bal weg.

56e minuut.
Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Cahill rent richting de bal. Cahill geeft een hoge lob. Zepeda krijgt zijn hoofd ertegen. Boucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Best rent richting de bal. Hopkins is nu in balbezit. Best rent richting de bal. Hopkins rent richting de bal. Hopkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Peneda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Star rent richting de bal. Star met een sublieme pass. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel. De Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Star bereikt de bal nog maar net als eerste. Star geeft de bal voor. Daar is Best, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best haalt uit met een fantastische trap. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Stiffs 2:3

70e minuut.
Garştea rent richting de bal. Garştea passt de bal met de wreef. Hopkins rent richting de bal. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salsamendi geeft een hoge lob. Zepeda is nu in balbezit. Gatley onderschept slim de pass. Bresci geeft een hoge lob. Ermicioi maakt een snoekduik en kopt de bal. Boucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

75e minuut.
Peneda met een sublieme pass. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Parsons de bal. Zepeda onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel passt de bal in één keer door. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel. De Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CROWS FC - Stiffs 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CROWS FC 46%, Stiffs 54%.
CROWS FC - Stiffs 2:4