Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cycle of Bikes The Black Mages
3-2-2-1-2 Tactiek Rapido
52% Balbezit 48%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 54.6
solid Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Burduşel rent richting de bal. Burduşel passt de bal met de wreef. Kubič bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti rent richting de bal. Huszti haalt uit met een fantastische trap. Mrowiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bahçeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubič verovert de bal door een tackle van achteren. Kubič geeft de bal voor. Huszti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lescott passt de bal zonder na te denken. Daar is Gülyüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülyüzer met een sublieme pass. Bell rent richting de bal. Bell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Huszti is nu in balbezit. Myszka is nu in balbezit. Huszti onderschept slim de pass. Tibeuf onderschept slim de pass. Kubič onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Osvald is nu in balbezit. Bahçeli verovert de bal door een tackle van achteren. Bahçeli passt de bal met de wreef. Huszti rent richting de bal. Huszti haalt uit met een fantastische trap. Mrowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Lescott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vutt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osvald. Osvald krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vutt met de inworp. Kalina probeert naar een medespeler te passen. Huszti is nu in balbezit. Huszti haalt uit met een fantastische trap. Mrowiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petto met een snelle inworp. Kubič geeft een hoge lob. Huszti rent richting de bal. Huszti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçeli rent richting de bal. Tibeuf is nu in balbezit. Kubič verovert de bal door een tackle van achteren. Kubič draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wostal verovert de bal door een tackle van achteren. Wostal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stichting met de inworp. Osvald geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Kobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kubič is nu in balbezit. Kubič probeert naar een medespeler te passen. Huszti is nu in balbezit. Huszti draait met de bal, schiet en ... Mrowiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - The Black Mages 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycle of Bikes 67%, The Black Mages 33%.
Cycle of Bikes - The Black Mages 0:1

51e minuut.
Vutt rent richting de bal. Kubič is nu in balbezit. Kubič met een sublieme pass. Daar is Huszti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - The Black Mages 0:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vutt met de inworp. Bahçeli rent richting de bal. Bahçeli geeft de bal voor. Huszti krijgt zijn hoofd ertegen. Mrowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gülyüzer passt de bal in één keer door. Osvald probeert naar een medespeler te passen. Petto verovert de bal door een tackle van achteren. Stichting is nu in balbezit. Stichting geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilgeataoğlu komt het veld opgelopen. Kubič met de inworp. Bahçeli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - The Black Mages 0:3

75e minuut.
Biagini onderschept slim de pass. Biagini passt de bal zonder na te denken. Gülyüzer speelt de bal door. Lescott is nu in balbezit. Lescott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vutt controleert de bal met de borst. Vutt passt de bal zonder na te denken. Huszti rent richting de bal. Huszti draait met de bal, schiet en ... Mrowiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cycle of Bikes - The Black Mages 0:4

84e minuut.
Joe Cole komt het veld opgelopen. Clay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cycle of Bikes 66%, The Black Mages 34%.
Cycle of Bikes - The Black Mages 0:4