Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Paulie.Gasgoine Blitzkrieg Wonderers
352 Tactiek Hacked
57% Balbezit 43%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 42
very good Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Carren geeft een hoge lob. MacBeath controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Giudici maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Maciołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciołek draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Giudici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pedrosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constable tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Constable speelt de bal door. Craia probeert naar een medespeler te passen. Haley controleert de bal met de borst. Marek rent richting de bal. Marek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Carren verovert de bal door een tackle van achteren. Carren speelt de bal door. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Chardon de bal. Chardon passt de bal met de wreef. MacBeath probeert de bal met de borst te controleren. MacBeath schiet op doel. Wysiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Carren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaha rent richting de bal. Zaha speelt de bal door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ... Wysiecki bokst de bal weg. Klungelig pakt Giudici de bal. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 2:0

21e minuut.
Giesen onderschept slim de pass. Iannelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giesen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giesen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacBeath krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Marek met de inworp. Amir is nu in balbezit. Amir passt de bal zonder na te denken. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 2:1

23e minuut.
MacBeath rent richting de bal. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath begaat een overtreding. MacBeath krijgt een gele kaart. Maciołek raakt geblesseerd tijdens het duel. Amir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maciołek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Amir passt de bal in één keer door. Ingall is nu in balbezit. Maciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Maciołek draait met de bal, schiet en ... Bailey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 2:2

38e minuut.
Doeltrap. Bailey trapt de bal weg. Kusznir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir probeert naar een medespeler te passen. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 2:3

41e minuut.
Kusznir passt de bal zonder na te denken. Craia met een sublieme pass. Kusznir speelt de bal door. Maciołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 57%, Blitzkrieg Wonderers 43%.
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 2:3

49e minuut.
Craia passt de bal zonder na te denken. Ingall rent richting de bal. Maciołek verovert de bal door een tackle van achteren. Maciołek draait met de bal, schiet en ... Bailey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 2:4

50e minuut.
Åsheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Åsheim passt de bal zonder na te denken. Constable probeert naar een medespeler te passen. Chardon is nu in balbezit. Chardon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pedrosa speelt de bal door. Maciołek kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haley. Haley krijgt een gele kaart. Maciołek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amir wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chardon stond buitenspel. Gzowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Maciołek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ingall. Maciołek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amir met een snel genomen vrije trap. Maciołek is nu in balbezit. Ingall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maciołek raakt geblesseerd tijdens het duel. Maciołek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bailey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Zaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaha geeft een hoge lob. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Wysiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 3:4

64e minuut.
Carren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carren passt de bal zonder na te denken. Daar is Giudici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacBeath rent richting de bal. MacBeath schiet op doel. Wysiecki bokst de bal weg. Chardon heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Wysiecki met een sublieme pass. Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciołek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maciołek krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Giesen passt de bal in één keer door. Daar is Carren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren passt de bal in één keer door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. MacBeath heeft problemen om de bal te vangen. Giudici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! MacBeath is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carren kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Zaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaha passt de bal in één keer door. Amir geeft de bal voor. Maciołek rent richting de bal. Maciołek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 3:5

84e minuut.
Zaha probeert naar een medespeler te passen. Carren bereikt de bal nog maar net als eerste. Carren passt de bal in één keer door. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 42%, Blitzkrieg Wonderers 58%.
St.Paulie.Gasgoine - Blitzkrieg Wonderers 3:5