Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rock Bottom AFC Bramford Lane
third place def Tactiek Standard
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
68.3 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten very good
outstanding Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


13e minuut.
Blaťák rent richting de bal. Blaťák speelt de bal door. Kosztolányi rent richting de bal. Kosztolányi geeft een lange en hoge pass. McMahon krijgt zijn hoofd ertegen. Ettayebi bokst de bal weg.

20e minuut.
Saka speelt de bal door. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosztolányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caboni geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Blaťák met een sublieme pass. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragićević bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon verovert de bal door een tackle van achteren. McMahon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrozumski verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Caboni zijn tegenspeler op de grond. Caboni krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Calu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calu probeert naar een medespeler te passen. TUlej rent richting de bal. TUlej geeft een hoge lob. Mudrinić kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberemko onderschept slim de pass. Trobok met een sublieme pass. Mudrinić rent richting de bal. Mudrinić schiet op doel. Whittingham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 45%, AFC Bramford Lane 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rock Bottom - AFC Bramford Lane 0:0

53e minuut.
Calu heeft problemen om de bal te vangen. Caboni rent richting de bal. Caboni geeft een hoge lob. Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen. Kosztolányi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calu met een snelle inworp. Trobok geeft de bal voor. Borja krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Trobok is nu in balbezit. Trobok passt de bal zonder na te denken. Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Whittingham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rock Bottom - AFC Bramford Lane 0:1

75e minuut.
Blaťák speelt de bal door. McMahon rent richting de bal. Dragićević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dragićević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dragićević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Millán onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saka met een snelle inworp. Blaťák geeft een lange en hoge pass. Tsirkas springt en kopt de bal. Ettayebi bokst de bal weg.

86e minuut.
Kosztolányi geeft een hoge lob. Tsirkas kopt de bal weg. Blaťák rent richting de bal. McMahon bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rock Bottom - AFC Bramford Lane 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rock Bottom 42%, AFC Bramford Lane 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rock Bottom - AFC Bramford Lane 1:1