Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiffs Universitatea Craiova FC
1485L Tactiek new
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 50.3
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft een lange en hoge pass. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel. Sterk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Stroe geeft de bal voor. Hopkins is nu in balbezit. Daar is Hopkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopkins haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cojocaru met een harde bal richting middenveld. Villalobos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gatley de bal. Siewkowski is nu in balbezit. Siewkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lengyel rent richting de bal. Lengyel probeert naar een medespeler te passen. Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopkins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 1:0

11e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil geeft de bal voor. Sestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sestini geeft de bal voor. Siewkowski rent richting de bal. Boucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rashford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lengyel zal de hoekschop nemen. Best krijgt zijn hoofd ertegen. Cojocaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 2:0

17e minuut.
Lengyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lengyel geeft een lange en hoge pass. Daar is Sestini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 3:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sestini met de inworp. Daar is Przewłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przewłocki geeft een lange en hoge pass. Siewkowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pezzolano speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil passt de bal met de wreef. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Lengyel passt de bal met de wreef. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best schiet op doel. Rashford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 4:0

34e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Star zal de hoekschop nemen. Lengyel kan de bal niet met de borst controleren. Lengyel haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Garştea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lengyel geeft de bal voor. Hopkins kopt de bal weg. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best draait met de bal, schiet en ... Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiffs 38%, Universitatea Craiova FC 62%.
Stiffs - Universitatea Craiova FC 4:0

53e minuut.
Pezzolano is nu in balbezit. Pezzolano passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 4:1

55e minuut.
Lengyel is nu in balbezit. Lengyel met een sublieme pass. Best is nu in balbezit. Best schiet op doel. Cojocaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 5:1

63e minuut.
Pezzolano geeft een hoge lob. Carragher met een sublieme pass. Gatley is nu in balbezit. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Star probeert naar een medespeler te passen. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft een hoge lob. Best springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 6:1

68e minuut.
Star rent richting de bal. Villalobos begaat een overtreding. Star is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palmer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lengyel kopt de bal weg. Daar is Rashford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Best rent richting de bal. Best haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hopkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hopkins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bottai komt het veld opgelopen. Adams komt het veld opgelopen. Garştea komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hermans geeft een hoge lob. Lengyel rent richting de bal. Lengyel geeft de bal voor. Bottai heeft problemen om de bal te vangen. Bottai haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru bokst de bal weg.

75e minuut.
Pezzolano passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Star. Star krijgt een gele kaart. Gil raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunter komt het veld opgelopen. Adams komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Palmer probeert naar een medespeler te passen. Adams met een sublieme pass. Bottai heeft problemen om de bal te vangen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lengyel geeft een lange en hoge pass. Sterk heeft problemen om de bal te vangen. Adams is nu in balbezit. Adams draait met de bal, schiet en ... Rashford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Przewłocki speelt de bal door. Sestini is nu in balbezit. Sestini geeft een lange en hoge pass. Siewkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiffs - Universitatea Craiova FC 6:2

88e minuut.
Klungelig pakt Palmer de bal. Palmer passt de bal in één keer door. Star met een sublieme pass. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiffs 40%, Universitatea Craiova FC 60%.
Stiffs - Universitatea Craiova FC 6:2