Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 21:15
  • Competitiewedstrijd: Division II.01
  • Stadion: Mein Field
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8509
Eudaimonia FC St.Paulie.Gasgoine
Anti 3-5-2 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 53.6
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Kluivert met een sublieme pass. MacBeath heeft problemen om de bal te vangen. Carren is nu in balbezit. Carren geeft een lange en hoge pass. Chardon heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 0:1

15e minuut.
Bahçeli met een sublieme pass. Åsheim is nu in balbezit. Met opzet legt Huszti zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Huszti naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Constable speelt de bal door. Åsheim is nu in balbezit. Burduşel geeft de bal voor. Kubič is nu in balbezit. Kubič draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Haley verovert de bal door een tackle van achteren. Haley passt de bal met de wreef. Giesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesen geeft een lange en hoge pass. MacBeath maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel geeft de bal voor. Daar is Haley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arizmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arizmendi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bailey bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kluivert met een sublieme pass. Giesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesen probeert naar een medespeler te passen. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eudaimonia FC 39%, St.Paulie.Gasgoine 61%.
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 0:1

48e minuut.
Klungelig pakt Burduşel de bal. Burduşel passt de bal in één keer door. Daar is Kubič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 1:1

49e minuut.
Kubič geeft een lange en hoge pass. Haley kopt de bal weg. Bahçeli rent richting de bal. Bahçeli geeft een hoge lob. Arizmendi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 2:1

58e minuut.
Wostal onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kluivert met een snelle inworp. MacBeath geeft de bal voor. Chardon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 2:2

69e minuut.
Kalina rent richting de bal. Bahçeli is nu in balbezit. Bahçeli passt de bal zonder na te denken. Kalina geeft een lange en hoge pass. Arizmendi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 3:2

71e minuut.
Carren is nu in balbezit. MacBeath rent richting de bal. Carren is nu in balbezit. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 3:3

74e minuut.
Carren rent richting de bal. Wostal maakt een afschuwelijke overtreding. Carren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacBeath maakt een snoekduik en kopt de bal. Kobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Giesen passt de bal met de wreef. Carren is nu in balbezit. Carren passt de bal zonder na te denken. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kluivert geeft een lange en hoge pass. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Menicatti de bal onder controle te krijgen. Kobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eudaimonia FC 50%, St.Paulie.Gasgoine 50%.
Eudaimonia FC - St.Paulie.Gasgoine 3:4