Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Row Z Dunarea Gruia
5ATB Tactiek cioly2
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 50.4
formidable Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Hoàng Mạnh rent richting de bal. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Kehrli schiet op doel. Dvornic probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ljuboja probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal met de wreef. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ... Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Portento geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Añón stond buitenspel. Papadopol neemt vlug de vrije trap. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szczutowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu passt de bal met de wreef. Añón bereikt de bal nog maar net als eerste. Añón schiet op doel. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Śliwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiński passt de bal zonder na te denken. Kehrli rent richting de bal. Hoàng Mạnh rent richting de bal. Hoàng Mạnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Papadopol rent richting de bal. Papadopol geeft een hoge lob. Añón is nu in balbezit. Añón haalt uit met een fantastische trap. Aita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 1:0

28e minuut.
Kehrli is nu in balbezit. Szek verovert de bal door een tackle van achteren. Szek geeft de bal voor. Cortés is nu in balbezit. Cortés schiet op doel. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Śliwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ljuboja geeft de bal voor. Cortés rent richting de bal. Cortés draait met de bal, schiet en ... Aita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 2:0

35e minuut.
Rodríguez Monreal heeft problemen om de bal te vangen. Paraíba probeert naar een medespeler te passen. Ceauşescu rent richting de bal. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir passt de bal met de wreef. Abramovich rent richting de bal. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papadopol heeft problemen om de bal te vangen. Añón is nu in balbezit. Añón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Row Z 50%, Dunarea Gruia 50%.
Inter Row Z - Dunarea Gruia 3:0

47e minuut.
Hoàng Mạnh kan de bal niet met de borst controleren. Ljuboja is nu in balbezit. Ljuboja geeft een lange en hoge pass. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 4:0

53e minuut.
Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Añón is nu in balbezit. Añón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 5:0

57e minuut.
Paraíba geeft een hoge lob. Hoàng Mạnh heeft problemen om de bal te vangen. Abramovich met een sublieme pass. Cortés rent richting de bal. Cortés haalt uit met een fantastische trap. Aita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Vương komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paraíba geeft een hoge lob. Rodríguez Monreal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teterko bereikt de bal nog maar net als eerste. Teterko schiet op doel. Dvornic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 5:1

68e minuut.
Ceauşescu geeft een lange en hoge pass. Kehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kehrli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kehrli kan niet meer verder spelen. Zamaro komt het veld opgelopen. Śliwiński neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Szek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ljuboja de bal. Rodríguez Monreal verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Monreal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 5:2

76e minuut.
Hoàng Mạnh passt de bal in één keer door. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek geeft de bal voor. Añón rent richting de bal. Añón haalt uit met een fantastische trap. Aita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papadopol onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruteanu met de inworp. Añón is nu in balbezit. Añón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aita niet meer kan verder spelen. Macari komt het veld opgelopen. Stachowiak neemt vlug de vrije trap. Rodríguez Monreal is nu in balbezit. Rodríguez Monreal draait met de bal, schiet en ... Dvornic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Papadopol geeft een lange en hoge pass. Ljuboja kopt de bal weg. Klungelig pakt Văn Vương de bal. Văn Vương schiet op doel. Macari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Row Z - Dunarea Gruia 6:2

88e minuut.
Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak geeft een hoge lob. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương geeft de bal voor. Cortés maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Row Z 42%, Dunarea Gruia 58%.
Inter Row Z - Dunarea Gruia 6:2