Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abacus fc Blyboro FC
451 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 21.4
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal in één keer door. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap. Duff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 1:0

4e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera met een sublieme pass. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... Duff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 2:0

6e minuut.
Klungelig pakt Roebuck de bal. Atkinson is nu in balbezit. Smíchovský onderschept slim de pass. Smíchovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 3:0

8e minuut.
Vera passt de bal met de wreef. Rodriquez is nu in balbezit. Rodriquez geeft een lange en hoge pass. Smíchovský maakt een snoekduik en kopt de bal. Duff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vera probeert naar een medespeler te passen. Franta bereikt de bal nog maar net als eerste. Franta passt de bal in één keer door. Smíchovský rent richting de bal. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... Duff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 4:0

15e minuut.
Stockdale rent richting de bal. Vera onderschept slim de pass. Vera passt de bal in één keer door. Smíchovský rent richting de bal. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Vera passt de bal met de wreef. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský schiet op doel. Atkinson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodriquez neemt de hoekschop. Klungelig pakt Smíchovský de bal. Smíchovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 5:0

22e minuut.
Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja geeft een lange en hoge pass. Stockdale onderschept slim de pass. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rodriquez passt de bal zonder na te denken. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Franta de bal. Franta draait met de bal, schiet en ... Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 6:0

31e minuut.
Dobalyan rent richting de bal. Dobalyan passt de bal in één keer door. Vera probeert naar een medespeler te passen. Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... Duff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Atkinson rent richting de bal. Franta onderschept slim de pass. Franta geeft de bal voor. Smíchovský krijgt zijn hoofd ertegen. Duff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Franta bereikt de bal nog maar net als eerste. Franta geeft de bal voor. Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Roebuck is nu in balbezit. Franta bereikt de bal nog maar net als eerste. Franta geeft de bal voor. Smíchovský springt en kopt de bal. Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Stockdale is nu in balbezit. Franta verovert de bal door een tackle van achteren. Franta passt de bal in één keer door. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Dobalyan met een sublieme pass. Soebagdja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soebagdja passt de bal met de wreef. Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Soebagdja met een sublieme pass. Vera rent richting de bal. Vera passt de bal met de wreef. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský schiet op doel. Duff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Smíchovský schiet op doel. Atkinson kopt de bal weg. Stockdale probeert de bal met de borst te controleren. Franta bereikt de bal nog maar net als eerste. Franta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 13%, Blyboro FC 87%.
abacus fc - Blyboro FC 7:0

47e minuut.
Atkinson rent richting de bal. Smíchovský verovert de bal door een tackle van achteren. Smíchovský speelt de bal door. Franta is nu in balbezit. Franta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Roebuck passt de bal zonder na te denken. Vera rent richting de bal. Vera geeft een hoge lob. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Smíchovský heeft problemen om de bal te vangen. Franta is nu in balbezit. Franta passt de bal zonder na te denken. Soebagdja is nu in balbezit. Soebagdja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Soebagdja rent richting de bal. Soebagdja geeft de bal voor. Vera rent richting de bal. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Keown onderschept slim de pass. Inworp. Csősz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodriquez geeft een lange en hoge pass. Smíchovský maakt een snoekduik en kopt de bal. Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Rodriquez met een sublieme pass. Smíchovský is nu in balbezit. Franta is nu in balbezit. Smíchovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 8:0

63e minuut.
Rodriquez is nu in balbezit. Rodriquez geeft de bal voor. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský onderschept slim de pass. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Costa heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rodriquez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Franta krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Smíchovský de bal. Atkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský verovert de bal door een tackle van achteren. Franta is nu in balbezit. Franta draait met de bal, schiet en ... Duff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Csősz geeft een hoge lob. Daar is Franta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Smíchovský verovert de bal door een tackle van achteren. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap. Duff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franta is nu in balbezit. Franta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Soebagdja de bal. Soebagdja met een sublieme pass. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 9:0

77e minuut.
Vera passt de bal in één keer door. Rodriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriquez passt de bal zonder na te denken. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 10:0

78e minuut.
Stockdale rent richting de bal. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera probeert naar een medespeler te passen. Franta rent richting de bal. Franta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vera onderschept slim de pass. Vera passt de bal zonder na te denken. Smíchovský is nu in balbezit. Smíchovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - Blyboro FC 11:0

88e minuut.
Franta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smíchovský de bal. Vera is nu in balbezit. Vera schiet op doel. Duff probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Franta rent richting de bal. Franta geeft een lange en hoge pass. Stockdale kan de bal niet met de borst controleren. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Atkinson is nu in balbezit. Atkinson geeft een hoge lob. Paal!

90e minuut.
Duff trapt de bal weg. Franta kopt de bal weg. Smíchovský controleert de bal met de borst. Smíchovský haalt uit met een fantastische trap. Atkinson probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 15%, Blyboro FC 85%.
abacus fc - Blyboro FC 11:0