Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ludham FC Avon Gunners
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Maynard speelt de bal door. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu geeft een hoge lob. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:1

5e minuut.
Peabiru passt de bal met de wreef. Əhmədoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Ortúzar de bal. Ortúzar met een sublieme pass. D`hoker rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:2

9e minuut.
Tetwin rent richting de bal. Tetwin passt de bal in één keer door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:3

14e minuut.
Ortúzar is nu in balbezit. Tetwin rent richting de bal. Tetwin passt de bal in één keer door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Mackenzie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Əhmədoğlu geeft een lange en hoge pass. Mackenzie speelt de bal door. Tetwin kopt de bal weg. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:4

30e minuut.
Bellingһam rent richting de bal. Giovennazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Giovennazzi geeft de bal voor. Ortúzar rent richting de bal. Ortúzar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:5

34e minuut.
Giovennazzi geeft een hoge lob. Maynard heeft problemen om de bal te vangen. Ortúzar rent richting de bal. Ortúzar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:6

37e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin speelt de bal door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:7

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piroscia met een snelle inworp. Peabiru met een sublieme pass. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Mackenzie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Peabiru passt de bal met de wreef. Tetwin met een sublieme pass. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker draait met de bal, schiet en ... Mackenzie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:8

45e minuut.
Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin geeft de bal voor. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ludham FC 75%, Avon Gunners 25%.
Ludham FC - Avon Gunners 0:8

46e minuut.
Ortúzar met een sublieme pass. D`hoker rent richting de bal. D`hoker met een sublieme pass. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Piroscia passt de bal zonder na te denken. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker passt de bal in één keer door. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Daar is Paulista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tetwin onderschept slim de pass. Tetwin met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:9

52e minuut.
Howson probeert naar een medespeler te passen. Tucker is nu in balbezit. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Əhmədoğlu rent richting de bal. Əhmədoğlu passt de bal in één keer door. Ortúzar rent richting de bal. Tetwin rent richting de bal. Tetwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piroscia rent richting de bal. Piroscia met een sublieme pass. Tetwin met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Əhmədoğlu met een sublieme pass. Maynard heeft problemen om de bal te vangen. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar haalt uit met een fantastische trap. Mackenzie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:10

63e minuut.
Daar is Shorey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burke bereikt de bal nog maar net als eerste. Burke geeft een hoge lob. Zevallos geeft de bal voor. Ortúzar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schmitt met een sublieme pass. Piroscia is nu in balbezit. Piroscia met een sublieme pass. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mackenzie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortúzar controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:11

70e minuut.
Schmitt rent richting de bal. Əhmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədoğlu geeft een lange en hoge pass. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel. Mackenzie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:12

73e minuut.
Schmitt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lewis-Potter met de inworp. Howson is nu in balbezit. Howson schiet op doel. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mackenzie trapt de bal weg. Tetwin kopt de bal weg. D`hoker rent richting de bal. D`hoker geeft een lange en hoge pass. Mackenzie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:13

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mackenzie trapt de bal weg. Tetwin kopt de bal weg. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Mackenzie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Shorey geeft een lange en hoge pass. Paal!

84e minuut.
Paulista geeft een hoge lob. Inworp. Piroscia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
D`hoker rent richting de bal. D`hoker passt de bal zonder na te denken. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar draait met de bal, schiet en ... Mackenzie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:14

86e minuut.
Howson passt de bal met de wreef. Burke rent richting de bal. D`hoker verovert de bal door een tackle van achteren. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Peabiru geeft een lange en hoge pass. Daar is Burke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Mackenzie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ludham FC - Avon Gunners 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ludham FC 73%, Avon Gunners 27%.
Ludham FC - Avon Gunners 0:15