Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Baltimore Arsenal FC
352-mod2 Tactiek HCL-Rebuild
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
62.4 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Kacela rent richting de bal. Kacela passt de bal met de wreef. Muzaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:1

6e minuut.
Gyánó onderschept slim de pass. Gyánó met een sublieme pass. Bytnowicz controleert de bal met de borst. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel. Cadoro bokst de bal weg.

7e minuut.
Ran is nu in balbezit. Przeczek begaat een overtreding. Ran raakt geblesseerd tijdens het duel. Przeczek speelt de bal door. Cáceres zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muzaka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bias bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov verovert de bal door een tackle van achteren. Gomozov geeft de bal voor. Muzaka maakt een snoekduik en kopt de bal. Plewnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:2

23e minuut.
Bytnowicz onderschept slim de pass. Bytnowicz geeft de bal voor. Majdański rent richting de bal. Mehler onderschept slim de pass. Mehler draait met de bal, schiet en ... Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bartniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Gyánó de bal. Kusnetzov onderschept slim de pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een hoge lob. Plewnia bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Gomozov met een snelle inworp. Cáceres geeft de bal voor. Muzaka is nu in balbezit. Muzaka schiet op doel. Plewnia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 51%, Baltimore Arsenal FC 49%.
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:2

50e minuut.
Ran rent richting de bal. Kacela rent richting de bal. Kacela passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ran de bal. Ran draait met de bal, schiet en ... Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Jimenez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Ortiz passt de bal zonder na te denken. Gomozov rent richting de bal. Gomozov geeft een lange en hoge pass. Ran springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres passt de bal met de wreef. Ran rent richting de bal. Ran schiet op doel. Plewnia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:3

56e minuut.
Inworp. Gomozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Ran krijgt zijn hoofd ertegen. Plewnia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

63e minuut.
Cadoro met een harde bal richting middenveld. Cáceres kopt de bal weg. Klungelig pakt Ran de bal. Ran haalt uit met een fantastische trap. Plewnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:4

68e minuut.
Jimenez Ortiz kopt de bal weg. Gomozov probeert naar een medespeler te passen. Bartniak heeft problemen om de bal te vangen. Ran is nu in balbezit. Ran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jimenez Ortiz geeft een lange en hoge pass. Muzaka kopt de bal weg. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran haalt uit met een fantastische trap. Plewnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:5

87e minuut.
Bytnowicz met een sublieme pass. Cáceres speelt de bal door. Gomozov probeert naar een medespeler te passen. Muzaka is nu in balbezit. Muzaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 61%, Baltimore Arsenal FC 39%.
Hot Club Lions - Baltimore Arsenal FC 0:5