Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon FC Harambe
FCN1 Tactiek 5212.02
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 62
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Kobylka rent richting de bal. Kobylka met een sublieme pass. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap. Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC Harambe 0:1

16e minuut.
Klungelig pakt Elkins de bal. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkins schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elkins krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Salter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ashcroft komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Elkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar onderschept slim de pass. Kozar met een sublieme pass. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Suarez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC Harambe 0:2

32e minuut.
Mioso met een sublieme pass. Ferri is nu in balbezit. Ferri passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zaharia onderschept slim de pass. Zaharia geeft de bal voor. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Kay is nu in balbezit. Kay draait met de bal, schiet en ... Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 62%, FC Harambe 38%.
FC Nippon - FC Harambe 0:2

46e minuut.
Critter komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ferri met een snelle inworp. Kay rent richting de bal. Stine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC Harambe 0:3

61e minuut.
Mcathy speelt de bal door. Alcorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcorn passt de bal met de wreef. Gentry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kay passt de bal met de wreef. Kozar rent richting de bal. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap. Benes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC Harambe 0:4

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartnett komt het veld opgelopen. Anness komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft een lange en hoge pass. McKenzie heeft problemen om de bal te vangen. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Lockhart probeert naar een medespeler te passen. Kobylka kopt de bal weg. Daar is McKenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar is nu in balbezit. Kozar schiet op doel. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 45%, FC Harambe 55%.
FC Nippon - FC Harambe 0:4