Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:11
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Cloud 9
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24234
PARADISE UTD FC Nippon
532dmvol2 Tactiek FCN1
50% Balbezit 50%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
63.4 gemiddelde waardering 53.8
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Misiak passt de bal zonder na te denken. Mitrea rent richting de bal. Sunyovszky rent richting de bal. Sunyovszky geeft de bal voor. Jankowiak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Brito kopt de bal weg. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadarkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cuervo Simón heeft problemen om de bal te vangen. Suarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuervo Simón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mitrea springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Nadarkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Nadarkiewicz met een sublieme pass. Jankowiak rent richting de bal. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Elkins kopt de bal weg. Sunyovszky controleert de bal met de borst. Sunyovszky geeft de bal voor. Mitrea maakt een snoekduik en kopt de bal. Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cuervo Simón geeft een hoge lob. Mitrea kopt de bal weg. Nadarkiewicz is nu in balbezit. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Inworp. Wanczyk met de inworp. Cuervo Simón geeft een lange en hoge pass. Jankowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 1:0

37e minuut.
Cornilescu geeft een lange en hoge pass. Nadarkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Nadarkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Woodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARADISE UTD 27%, FC Nippon 73%.
PARADISE UTD - FC Nippon 1:0

46e minuut.
McKenzie komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sunyovszky passt de bal met de wreef. Mitrea is nu in balbezit. McKenzie maakt een afschuwelijke overtreding. McKenzie krijgt een gele kaart. Mitrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wanczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jankowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 2:0

53e minuut.
Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón passt de bal zonder na te denken. Nadarkiewicz geeft een hoge lob. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Jankowiak is nu in balbezit. Cuervo Simón is nu in balbezit. Cuervo Simón geeft de bal voor. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea schiet op doel. Woodson bokst de bal weg. Klungelig pakt Suarez de bal. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 3:0

67e minuut.
Klungelig pakt Mitrea de bal. Critter is nu in balbezit. Mitrea verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrea schiet op doel. Woodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 4:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hartnett komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Wanczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Critter de bal. Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak onderschept slim de pass. Jankowiak schiet op doel. Woodson bokst de bal weg.

78e minuut.
Kaufmann kopt de bal weg. Cuervo Simón met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 5:0

81e minuut.
Mcathy speelt de bal door. Brito onderschept slim de pass. Mcathy rent richting de bal. Mcathy geeft een hoge lob. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 5:1

86e minuut.
Friedel controleert de bal met de borst. Mitrea rent richting de bal. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Woodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PARADISE UTD - FC Nippon 6:1

87e minuut.
Hartnett is nu in balbezit. Inworp. Hartnett met een snelle inworp. Alcorn geeft een lange en hoge pass. Gentry springt en kopt de bal. Barroso bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PARADISE UTD 25%, FC Nippon 75%.
PARADISE UTD - FC Nippon 6:1