Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue balls FC Clover
pt2ww Tactiek balls2
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 57.9
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Fytanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis passt de bal in één keer door. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Widerski probeert naar een medespeler te passen. Tvede speelt de bal door. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner draait met de bal, schiet en ... Ruicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Widerski geeft een hoge lob. Biner rent richting de bal. MacVail legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biner raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Biner neemt zijn aanloop. Ruicu bokst de bal weg.

25e minuut.
Biner kopt de bal weg. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brooks krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Campuzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brończyk is nu in balbezit. Campuzano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brończyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farmer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - FC Clover 1:0

32e minuut.
Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Contra probeert naar een medespeler te passen. Fytanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis geeft een hoge lob. Farmer springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Brończyk onderschept slim de pass. Brończyk passt de bal zonder na te denken. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - FC Clover 2:0

38e minuut.
Didier onderschept slim de pass. Fytanidis onderschept slim de pass. Met opzet legt Widerski zijn tegenspeler op de grond. Widerski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Tvede rent richting de bal. Tvede probeert naar een medespeler te passen. Deloffre rent richting de bal. Deloffre draait met de bal, schiet en ... Ruicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue balls 44%, FC Clover 56%.
Blue balls - FC Clover 2:0

48e minuut.
Buřval bereikt de bal nog maar net als eerste. Buřval passt de bal met de wreef. Fytanidis heeft problemen om de bal te vangen. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Farmer krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede onderschept slim de pass. Tvede probeert naar een medespeler te passen. Deloffre is nu in balbezit. Deloffre schiet op doel. Ruicu bokst de bal weg.

53e minuut.
Inworp. MacGuire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tvede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvede geeft een lange en hoge pass. Deloffre springt en kopt de bal. Ruicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brooks geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Widerski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Biner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Contra verovert de bal door een tackle van achteren. Widerski speelt de bal door. Contra probeert naar een medespeler te passen. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
MacGuire speelt de bal door. Deloffre bereikt de bal nog maar net als eerste. Deloffre probeert naar een medespeler te passen. Biner bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Ambersley komt het veld opgelopen. Balul komt het veld opgelopen. Hanganu komt het veld opgelopen. Pápai komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Brończyk kopt de bal weg. Pápai heeft problemen om de bal te vangen. Farmer is nu in balbezit. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Zardan bokst de bal weg. Farmer rent richting de bal. Farmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue balls - FC Clover 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue balls 40%, FC Clover 60%.
Blue balls - FC Clover 3:0