Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions dimii fc
Fifa 352 Tactiek dimi tactic
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


19e minuut.
Villarroel geeft de bal voor. Inworp. Gougeon met een snelle inworp. Malbašić is nu in balbezit. Malbašić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pascuzzo probeert de bal met de borst te controleren. Dorčić probeert naar een medespeler te passen. Genç met een sublieme pass. Grupiński rent richting de bal. Grupiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Əmirquliyev rent richting de bal. Genç onderschept slim de pass. Pascuzzo begaat een overtreding. Pascuzzo krijgt een gele kaart. Genç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ogiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tasman geeft een hoge lob. Ogiński probeert de bal aan de voet te houden. Andrysiak kopt de bal weg. Daar is García Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jajszczyk geeft de bal voor. Maldonado rent richting de bal. Tasman begaat een overtreding. Tasman krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Genç de bal. Əmirquliyev is nu in balbezit. Genç onderschept slim de pass. Genç haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
García Rubio kopt de bal weg. Teofilo rent richting de bal. Genç is nu in balbezit. Genç schiet op doel. Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - dimii fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 52%, dimii fc 48%.
Gastrolith Concretions - dimii fc 0:1

48e minuut.
Andrysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysiak geeft een hoge lob. Genç rent richting de bal. Genç geeft een lange en hoge pass. García Rubio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - dimii fc 0:2

65e minuut.
Andrysiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balcerek komt het veld opgelopen. Novoa met de inworp. Kaškinas geeft de bal voor. Maldonado maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kaškinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Malbašić de bal. Ogiński speelt de bal door. Gougeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gougeon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ogiński geeft een lange en hoge pass. Grupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupiński passt de bal met de wreef. Genç is nu in balbezit. Genç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Balcerek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pascuzzo is nu in balbezit. Genç onderschept slim de pass. Genç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 59%, dimii fc 41%.
Gastrolith Concretions - dimii fc 0:2