Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:11
  • Competitiewedstrijd: A-League.01
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14523
USA Fighters Armteam
532c Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Rosero geeft een lange en hoge pass. Aelbrechts probeert naar een medespeler te passen. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Booty probeert naar een medespeler te passen. Lucas rent richting de bal. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Armteam 1:0

32e minuut.
Paliński geeft een hoge lob. Basarabeanu kan de bal niet met de borst controleren. Bejan is nu in balbezit. Basarabeanu onderschept slim de pass. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Velázquez heeft problemen om de bal te vangen. Velázquez speelt de bal door. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ... Maisonneuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rosero rent richting de bal. Velázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Velázquez passt de bal met de wreef. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. Maisonneuve kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 29%, Armteam 71%.
USA Fighters - Armteam 1:0

49e minuut.
Inworp. Velázquez met de inworp. Bejan is nu in balbezit. Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu schiet op doel. Maisonneuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Basarabeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu passt de bal met de wreef. Velázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velázquez geeft de bal voor. Ardenghi springt en kopt de bal. Maisonneuve bokst de bal weg.

61e minuut.
Yankey kan de bal niet met de borst controleren. Aelbrechts is nu in balbezit. Aelbrechts met een sublieme pass. Femia bereikt de bal nog maar net als eerste. Femia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA Fighters - Armteam 1:1

64e minuut.
Aelbrechts passt de bal met de wreef. von Roll bereikt de bal nog maar net als eerste. von Roll probeert naar een medespeler te passen. Aelbrechts is nu in balbezit. Aelbrechts draait met de bal, schiet en ... Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Lucas is nu in balbezit. Lucas passt de bal met de wreef. Velázquez is nu in balbezit. Velázquez geeft de bal voor. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maisonneuve trapt de bal weg. von Roll kopt de bal weg. Aelbrechts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbrechts haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tramontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tramontini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Armteam 1:2

88e minuut.
Bejan probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rujoiu de bal onder controle te krijgen. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi schiet op doel. Maisonneuve probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA Fighters - Armteam 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 33%, Armteam 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA Fighters - Armteam 2:2