Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exeggutor THE VIKINGS
523 Tactiek Defend
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36 gemiddelde waardering 28.1
good Schieten average
average Passen weak
average Verdedigen average


11e minuut.
Uribe speelt de bal door. Brooke geeft de bal voor. Barbosa kopt de bal weg. Wispelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wispelaere geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wispelaere speelt de bal door. Daar is Barbosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wispelaere geeft de bal voor. Lamas is nu in balbezit. Lamas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Titaley bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop-Jordanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pop-Jordanov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Vallès geeft een hoge lob. Velo heeft problemen om de bal te vangen. Bałecki rent richting de bal. Velo onderschept slim de pass. Velo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exeggutor 46%, THE VIKINGS 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exeggutor - THE VIKINGS 0:0

51e minuut.
Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo rent richting de bal. Velo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - THE VIKINGS 0:1

60e minuut.
Uribe onderschept slim de pass. Uribe geeft de bal voor. Velo rent richting de bal. Velo draait met de bal, schiet en ... Liñán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - THE VIKINGS 0:2

70e minuut.
Rychter is nu in balbezit. Rychter passt de bal zonder na te denken. Velo bereikt de bal nog maar net als eerste. Velo haalt uit met een fantastische trap. Liñán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tusk onderschept slim de pass. Niemyski rent richting de bal. Niemyski geeft de bal voor. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
James trapt de bal weg. Tusk kopt de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Lamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamas schiet op doel. James kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Teodosiu komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niemyski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Uribe de bal. Teodosiu is nu in balbezit. Teodosiu schiet op doel. James bokst de bal weg. Tusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tusk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Exeggutor - THE VIKINGS 1:2

77e minuut.
Barbosa met een snelle inworp. Wispelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wispelaere geeft de bal voor. Niemyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Uribe onderschept slim de pass. Uribe geeft een hoge lob. Rychter is nu in balbezit. Rychter haalt uit met een fantastische trap. Liñán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Reynolds kopt de bal weg. Klungelig pakt Radcliffe de bal. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu draait met de bal, schiet en ... James werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Exeggutor - THE VIKINGS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exeggutor 40%, THE VIKINGS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exeggutor - THE VIKINGS 2:2