Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-23 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.03
  • Stadion: Nk.Celik Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2130
Nk.Celik Idris Machine
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Brunt onderschept slim de pass. Alcott rent richting de bal. Alcott passt de bal zonder na te denken. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Burns speelt de bal door. Russell is nu in balbezit. Thornton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thornton krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Alcott geeft de bal voor. Daar is Brunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brunt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dziubański de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk.Celik 54%, Idris Machine 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nk.Celik - Idris Machine 0:0

50e minuut.
Thornton kopt de bal weg. Pupinas is nu in balbezit. Brunt begaat een overtreding. Brunt krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Storey heeft problemen om de bal te vangen. Storey passt de bal zonder na te denken. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron haalt uit met een fantastische trap. Gibbs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Idris Machine 0:1

58e minuut.
Storey rent richting de bal. Szambelan rent richting de bal. Szambelan passt de bal in één keer door. Aaron is nu in balbezit. Aaron draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Idris Machine 0:2

82e minuut.
Dziubański verovert de bal door een tackle van achteren. Dziubański met een sublieme pass. Pupinas geeft een hoge lob. Szambelan is nu in balbezit. Szambelan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szambelan passt de bal in één keer door. Aaron rent richting de bal. Aaron passt de bal zonder na te denken. Russell rent richting de bal. Russell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Idris Machine 0:3

86e minuut.
Storey heeft problemen om de bal te vangen. Aaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaron onderschept slim de pass. Aaron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk.Celik - Idris Machine 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk.Celik 50%, Idris Machine 50%.
Nk.Celik - Idris Machine 0:4