Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florida Wild magicspeedo
Norm Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 20.7
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Appleby onderschept slim de pass. Pacheco rent richting de bal. Toledo Fernández met een sublieme pass. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Del Santi speelt de bal door. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pacheco is nu in balbezit. Appleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago met een sublieme pass. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Appleby rent richting de bal. Toledo Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández probeert naar een medespeler te passen. Dziewulski rent richting de bal. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 1:0

14e minuut.
Trimble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo Fernández rent richting de bal. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Appleby heeft problemen om de bal te vangen. Echefu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Labiş geeft de bal voor. Toledo Fernández met een sublieme pass. Dziewulski is nu in balbezit. Dziewulski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Segal de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Del Santi zal de hoekschop nemen. Dziewulski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 2:0

19e minuut.
Mago speelt de bal door. Daar is Dziewulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Hunter ... Strafschop! Dziewulski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dziewulski kan niet meer verder spelen. Pedregosa komt het veld opgelopen. Toledo Fernández neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

40e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş passt de bal met de wreef. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 3:0

43e minuut.
Kline passt de bal met de wreef. Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco met een sublieme pass. Toledo Fernández is nu in balbezit. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal in één keer door. Daar is Del Santi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Santi geeft de bal voor. Pedregosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Appleby raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulaski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 37%, magicspeedo 63%.
Florida Wild - magicspeedo 3:0

49e minuut.
Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández passt de bal met de wreef. Segal probeert de bal aan de voet te houden. Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pacheco passt de bal zonder na te denken. Del Santi is nu in balbezit. Del Santi met een sublieme pass. Pedregosa rent richting de bal. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 4:0

52e minuut.
Labiş onderschept slim de pass. Labiş speelt de bal door. Trimble rent richting de bal. Pedregosa onderschept slim de pass. Pedregosa draait met de bal, schiet en ... Echefu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pedregosa is nu in balbezit. Pedregosa passt de bal zonder na te denken. Labiş is nu in balbezit. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Echefu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Segal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 5:0

57e minuut.
Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández passt de bal met de wreef. Pedregosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedregosa haalt uit met een fantastische trap. Echefu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wąsik komt het veld opgelopen. Simatović komt het veld opgelopen. Chromik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Chromik is nu in balbezit. Chromik passt de bal met de wreef. Simatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Simatović schiet op doel. Toledo Fernández probeert de bal aan de voet te houden. Echefu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pulaski met een sublieme pass. Brillant is nu in balbezit. Simatović onderschept slim de pass. Simatović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 6:0

70e minuut.
Hayes komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Labiş passt de bal met de wreef. Chromik rent richting de bal. Chromik passt de bal zonder na te denken. Toledo Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... Echefu bokst de bal weg.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brillant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş onderschept slim de pass. Labiş geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Echefu bokst de bal weg. Toledo Fernández rent richting de bal. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florida Wild - magicspeedo 7:0

78e minuut.
Pulaski is nu in balbezit. Simatović is nu in balbezit. Simatović passt de bal zonder na te denken. Daar is Toledo Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toledo Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Chromik passt de bal zonder na te denken. Wąsik rent richting de bal. Wąsik passt de bal zonder na te denken. Toledo Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo Fernández haalt uit met een fantastische trap. Echefu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florida Wild 16%, magicspeedo 84%.
Florida Wild - magicspeedo 7:0