Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tide FC Lone Star
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Wilson kopt de bal weg. Woods heeft problemen om de bal te vangen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson geeft een lange en hoge pass. Pattison maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Davis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Faulkner de bal. McNiven rent richting de bal. McNiven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pattison rent richting de bal. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattison onderschept slim de pass. Pattison haalt uit met een fantastische trap. Bass maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Lone Star 1:0

14e minuut.
Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Davis de bal onder controle te krijgen. Pattison bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattison schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Charnock geeft een lange en hoge pass. Robertson is nu in balbezit. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven draait met de bal, schiet en ... Kish maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tide FC - Lone Star 1:1

30e minuut.
McNiven probeert de bal met de borst te controleren. Faulkner is nu in balbezit. McNiven onderschept slim de pass. McNiven draait met de bal, schiet en ... Kish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Lone Star 1:2

39e minuut.
Charnock verovert de bal door een tackle van achteren. Charnock geeft een hoge lob. Faulkner rent richting de bal. McNiven onderschept slim de pass. McNiven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tide FC 46%, Lone Star 54%.
Blue Tide FC - Lone Star 1:2

53e minuut.
Pattison is nu in balbezit. Woods verovert de bal door een tackle van achteren. Woods probeert naar een medespeler te passen. McNiven is nu in balbezit. McNiven schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pope kopt de bal weg. Lemond heeft problemen om de bal te vangen. McNiven rent richting de bal. McNiven haalt uit met een fantastische trap. Faulkner probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Reyna passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Roosevelt de bal onder controle te krijgen. McNiven rent richting de bal. McNiven draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Lone Star 1:3

64e minuut.
Roosevelt rent richting de bal. Upchurch is nu in balbezit. Reyna onderschept slim de pass. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kish met een harde bal richting middenveld. Charnock is nu in balbezit. Charnock speelt de bal door. McNiven is nu in balbezit. McNiven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tide FC - Lone Star 1:4

72e minuut.
Harvey passt de bal met de wreef. Charnock bereikt de bal nog maar net als eerste. Charnock probeert naar een medespeler te passen. McNiven bereikt de bal nog maar net als eerste. McNiven draait met de bal, schiet en ... Kish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Woods passt de bal in één keer door. Inworp. Dawson met een snelle inworp. Dreyfus rent richting de bal. Dreyfus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Dawson met een snelle inworp. Klungelig pakt Dreyfus de bal. Dreyfus draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tucker de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Klungelig pakt Upchurch de bal. Reyna is nu in balbezit. Reyna probeert naar een medespeler te passen. McNiven rent richting de bal. McNiven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tide FC 60%, Lone Star 40%.
Blue Tide FC - Lone Star 1:4