Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-26 01:12
  • Competitiewedstrijd: B-League.06
  • Stadion: Petro 88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2188
Petro 88 Charlotte Mamba FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Latinović met een sublieme pass. Unseld rent richting de bal. Unseld passt de bal in één keer door. Abren is nu in balbezit. Abren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren passt de bal met de wreef. Kokczyński is nu in balbezit. Abren onderschept slim de pass. Abren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Unseld onderschept slim de pass. Unseld probeert naar een medespeler te passen. Nady probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abren draait met de bal, schiet en ... Paule bokst de bal weg.

22e minuut.
Haarup passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt O’Donnell de bal. Hnát probeert naar een medespeler te passen. Haarup is nu in balbezit. Haarup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
O’Donnell met een snelle inworp. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green geeft de bal voor. Nady is nu in balbezit. Nady haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Latinović controleert de bal met de borst. O’Donnell met een sublieme pass. Əzizbəyli speelt de bal door. Haarup is nu in balbezit. Haarup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Savva kopt de bal weg. Gibbs controleert de bal met de borst. Unseld met een sublieme pass. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Abren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petro 88 51%, Charlotte Mamba FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petro 88 - Charlotte Mamba FC 0:0

50e minuut.
Vignati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady onderschept slim de pass. Nady speelt de bal door. Unseld rent richting de bal. Unseld haalt uit met een fantastische trap. Paule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hnát speelt de bal door. Murdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gibbs krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petro 88 52%, Charlotte Mamba FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Petro 88 - Charlotte Mamba FC 0:0