Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warlike Rebels Liverpool32
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


13e minuut.
Gay met een snelle inworp. Queeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Queeley geeft de bal voor. Bath maakt een snoekduik en kopt de bal. Sparks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Koranteng met een sublieme pass. Prideaux rent richting de bal. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux verovert de bal door een tackle van achteren. Prideaux schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prideaux verovert de bal door een tackle van achteren. Hyatt heeft problemen om de bal te vangen. Prideaux rent richting de bal. Prideaux haalt uit met een fantastische trap. Patterson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Prideaux probeert naar een medespeler te passen. Hyatt rent richting de bal. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt verovert de bal door een tackle van achteren. Hyatt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Rebels - Liverpool32 1:0

39e minuut.
Higgins geeft een lange en hoge pass. Lowery kopt de bal weg. Hyatt rent richting de bal. Hyatt haalt uit met een fantastische trap. Koranteng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Reese bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrikka onderschept slim de pass. Afrikka geeft een hoge lob. Hyatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyatt draait met de bal, schiet en ... Barr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Rebels 40%, Liverpool32 60%.
Warlike Rebels - Liverpool32 1:0

59e minuut.
Thompson kopt de bal weg. Polak controleert de bal met de borst. Brooking onderschept slim de pass. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Brooking passt de bal in één keer door. Polak rent richting de bal. Brooking onderschept slim de pass. Brooking probeert naar een medespeler te passen. Lowery geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Afrikka passt de bal in één keer door. Prideaux rent richting de bal. Prideaux met een sublieme pass. Hyatt rent richting de bal. Hyatt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warlike Rebels - Liverpool32 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warlike Rebels 47%, Liverpool32 53%.
Warlike Rebels - Liverpool32 2:0