Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool32 Fresno Bloodhounds
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen hopeless


19e minuut.
Barkley met de inworp. Queeley is nu in balbezit. King schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. King krijgt een gele kaart. Queeley raakt geblesseerd tijdens het duel. Higgins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gay speelt de bal door. Daar is Bath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bath passt de bal met de wreef. Horton bereikt de bal nog maar net als eerste. Horton schiet op doel. De bal raakt de paal. Brumbaugh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Queeley is nu in balbezit. King tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Queeley is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bath bereikt de bal nog maar net als eerste. Bath draait met de bal, schiet en ... Brumbaugh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool32 - Fresno Bloodhounds 1:0

39e minuut.
Queeley verovert de bal door een tackle van achteren. Queeley speelt de bal door. Bath is nu in balbezit. Bath schiet op doel. Brumbaugh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Barkley de bal. Queeley rent richting de bal. Queeley met een sublieme pass. Bath bereikt de bal nog maar net als eerste. Bath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool32 49%, Fresno Bloodhounds 51%.
Liverpool32 - Fresno Bloodhounds 1:0

62e minuut.
Higgins geeft een lange en hoge pass. Horton kopt de bal weg. Kotschau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bath verovert de bal door een tackle van achteren. Bath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Koranteng heeft problemen om de bal te vangen. Koranteng geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barkley de bal. King is nu in balbezit. King geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng verovert de bal door een tackle van achteren. Koranteng speelt de bal door. Bath rent richting de bal. Bath schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Barkley onderschept slim de pass. Barkley geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patterson de bal. Dreyfus is nu in balbezit. Dreyfus schiet op doel. Barr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool32 57%, Fresno Bloodhounds 43%.
Liverpool32 - Fresno Bloodhounds 1:0