Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coquitlam Mountain Lions Subaru FC
new532 Tactiek MF Ghost
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk passt de bal zonder na te denken. Pipinashvili is nu in balbezit. Dajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sterzinsky met een sublieme pass. Bluth is nu in balbezit. Bluth geeft een hoge lob. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mentorski heeft problemen om de bal te vangen. Mentorski geeft de bal voor. Klungelig pakt Attakora-Gyan de bal. Panin rent richting de bal. Panin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pipinashvili rent richting de bal. Pipinashvili geeft de bal voor. Bluth is nu in balbezit. Dajk verovert de bal door een tackle van achteren. Dajk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sterzinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Mahnken probeert naar een medespeler te passen. Grenier is nu in balbezit. Grenier geeft een hoge lob. Daoud maakt een snoekduik en kopt de bal. Kroken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bailey kopt de bal weg. Cloutier is nu in balbezit. Mentorski begaat een overtreding. Cloutier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cloutier komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Cloutier probeert naar een medespeler te passen. Daoud rent richting de bal. Durces schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Durces krijgt een gele kaart. Daoud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cloutier komt bij de bal en schiet. Kroken bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Justice komt het veld opgelopen. Mason komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquitlam Mountain Lions 55%, Subaru FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coquitlam Mountain Lions - Subaru FC 0:0

51e minuut.
Boyle speelt de bal door. Pipinashvili is nu in balbezit. Grenier begaat een overtreding. Grenier krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Mahnken passt de bal met de wreef. Pipinashvili rent richting de bal. Pipinashvili geeft een hoge lob. Panin is nu in balbezit. Panin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Bluth verovert de bal door een tackle van achteren. Bluth geeft een lange en hoge pass. Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coquitlam Mountain Lions - Subaru FC 0:1

65e minuut.
Pipinashvili speelt de bal door. Mahnken bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahnken passt de bal zonder na te denken. Dajk is nu in balbezit. Dajk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nathan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Bailey rent richting de bal. Bailey geeft een lange en hoge pass. Diţă is nu in balbezit. Cahill verovert de bal door een tackle van achteren. Cahill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Justice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey met een sublieme pass. Grenier probeert naar een medespeler te passen. Daoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Daoud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Attakora-Gyan kopt de bal weg. Grenier geeft de bal voor. Ferrer rent richting de bal. Daoud verovert de bal door een tackle van achteren. Daoud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coquitlam Mountain Lions 50%, Subaru FC 50%.
Coquitlam Mountain Lions - Subaru FC 0:1