Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lysak Excavators[FC]
Deff Tactiek 532-C
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
58.4 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Machináč geeft een lange en hoge pass. Calderón speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ardelean de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choroš heeft problemen om de bal te vangen. Choroš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Excavators[FC] 1:0

10e minuut.
Cheimonetos speelt de bal door. Machináč is nu in balbezit. Machináč passt de bal in één keer door. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Sýkorka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machináč. Sýkorka raakt geblesseerd tijdens het duel. Groncik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Macía krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Macía passt de bal in één keer door. Apostolov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ardelean. Apostolov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Choroš rent richting de bal. Choroš passt de bal met de wreef. Gagnidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Groncik rent richting de bal. Groncik geeft de bal voor. Pechlie rent richting de bal. Pechlie draait met de bal, schiet en ... Penha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Amsterdamski verovert de bal door een tackle van achteren. Amsterdamski geeft een lange en hoge pass. Apostolov rent richting de bal. Klungelig pakt Apostolov de bal. Apostolov schiet op doel. Ling-Chong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Excavators[FC] 2:0

38e minuut.
Mojica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiljan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Choroš is nu in balbezit. Choroš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inczewski kopt de bal weg. Kiljan rent richting de bal. Kiljan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amsterdamski de bal. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 42%, Excavators[FC] 58%.
FC Lysak - Excavators[FC] 2:0

46e minuut.
Castellano komt het veld opgelopen. Cozzupoli Valentini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Machináč verovert de bal door een tackle van achteren. Machináč geeft een hoge lob. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Sýkorka rent richting de bal. Sýkorka geeft een hoge lob. Macía geeft een lange en hoge pass. Pechlie springt en kopt de bal. Penha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lysak - Excavators[FC] 2:1

57e minuut.
Gagnidze geeft een hoge lob. Choroš is nu in balbezit. Mojica begaat een overtreding. Mojica krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Choroš geeft een hoge lob. Groncik rent richting de bal. Groncik geeft een hoge lob. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Sýkorka passt de bal met de wreef. Groncik is nu in balbezit. Sýkorka speelt de bal door. Castellano rent richting de bal. Castellano schiet op doel. Ling-Chong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kiljan geeft de bal voor. Ardelean kopt de bal weg. Moore rent richting de bal. Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Ling-Chong bokst de bal weg. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel. Ling-Chong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stanisławczyk met een sublieme pass. Machináč probeert naar een medespeler te passen. Kiljan speelt de bal door. Choroš rent richting de bal. Choroš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sýkorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sýkorka geeft een lange en hoge pass. Cheimonetos bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía verovert de bal door een tackle van achteren. Macía schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lysak - Excavators[FC] 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lysak 57%, Excavators[FC] 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lysak - Excavators[FC] 2:2