Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Excellent Academy SC LittleWarriorFC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckmann rent richting de bal. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Collison rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavigne. Collison is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Law zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mayer is nu in balbezit. Mayer draait met de bal, schiet en ... Gagne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Excellent Academy SC - LittleWarriorFC 1:0

28e minuut.
Ference rent richting de bal. Ference passt de bal in één keer door. Mayer is nu in balbezit. Dixon rent richting de bal. Dixon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Excellent Academy SC - LittleWarriorFC 2:0

37e minuut.
Davidson speelt de bal door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams probeert naar een medespeler te passen. Wang is nu in balbezit. Wang schiet op doel. Strazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Excellent Academy SC - LittleWarriorFC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excellent Academy SC 51%, LittleWarriorFC 49%.
Excellent Academy SC - LittleWarriorFC 2:1

47e minuut.
Ference bereikt de bal nog maar net als eerste. Defoe verovert de bal door een tackle van achteren. Defoe geeft een hoge lob. Wang rent richting de bal. Wang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Griffiths trapt de bal weg van het doel. Striker kopt de bal weg. Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ratcliff passt de bal met de wreef. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Law probeert naar een medespeler te passen. Mayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
MacCulloch kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ference de bal onder controle te krijgen. MacCulloch geeft de bal voor. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft de bal voor. Strazzari bokst de bal weg.

72e minuut.
Hutchinson passt de bal zonder na te denken. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams onderschept slim de pass. Adams passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Excellent Academy SC 60%, LittleWarriorFC 40%.
Excellent Academy SC - LittleWarriorFC 2:1