Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Games Team Foxes Wrexham
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piovanelli met de inworp. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ... Davis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Wrexham 1:0

4e minuut.
Amado geeft de bal voor. Peschisolido heeft problemen om de bal te vangen. Lammie rent richting de bal. Lammie haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Labrecque de bal onder controle te krijgen. Davis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Wrexham 2:0

10e minuut.
Nathan geeft een hoge lob. Arsenault rent richting de bal. Arsenault probeert naar een medespeler te passen. Lammie is nu in balbezit. Lammie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Piovanelli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bouchard komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Spencer onderschept slim de pass. Spencer speelt de bal door. Daar is Labrecque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lammie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lammie draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Wrexham 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Foxes 44%, Wrexham 56%.
Games Team Foxes - Wrexham 3:0

57e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Amado rent richting de bal. Amado passt de bal in één keer door. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Amado probeert naar een medespeler te passen. Lammie is nu in balbezit. Chursky rent richting de bal. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nathan probeert de bal aan de voet te houden. Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook passt de bal zonder na te denken. Bell rent richting de bal. Bell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Games Team Foxes - Wrexham 3:1

75e minuut.
Amado kan de bal niet met de borst controleren. Cook rent richting de bal. Cook passt de bal met de wreef. Bell rent richting de bal. Bell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chursky geeft een hoge lob. Nathan rent richting de bal. Mubarak begaat een overtreding. Mubarak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Games Team Foxes 52%, Wrexham 48%.
Games Team Foxes - Wrexham 3:1