Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riverdale FC AFC Huskies
424 Tactiek Pack Pact
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.3 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer geeft de bal voor. Halsted bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecavalier is nu in balbezit. Lecavalier geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Lecavalier kopt de bal weg. Klungelig pakt Mubarak de bal. Sanchez rent richting de bal. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Cox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Noe probeert naar een medespeler te passen. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hamedani de bal. Hamedani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riverdale FC - AFC Huskies 0:1

27e minuut.
Juzbasic met een sublieme pass. Noe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryant begaat een overtreding. Bryant krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sewell met een sublieme pass. Spencer rent richting de bal. Spencer passt de bal met de wreef. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cox met een sublieme pass. Barnaby is nu in balbezit. Noe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noe krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Spencer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spencer speelt de bal door. Sanchez is nu in balbezit. Sanchez haalt uit met een fantastische trap. Wall probeert de bal aan de voet te houden. Cox probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverdale FC - AFC Huskies 0:2

38e minuut.
Spencer passt de bal zonder na te denken. Sanchez is nu in balbezit. Met opzet legt Muhammed zijn tegenspeler op de grond. Muhammed krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Spencer met een sublieme pass. Hamedani is nu in balbezit. Hamedani haalt uit met een fantastische trap. Muhammed probeert de bal aan de voet te houden. Cox probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverdale FC - AFC Huskies 0:3

45e minuut.
Giordano komt het veld opgelopen. Naptra komt het veld opgelopen. Drury komt het veld opgelopen. Mahoney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverdale FC 72%, AFC Huskies 28%.
Riverdale FC - AFC Huskies 0:3

47e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Naptra rent richting de bal. Naptra haalt uit met een fantastische trap. Cox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverdale FC - AFC Huskies 0:4

57e minuut.
Spencer kopt de bal weg. Naptra rent richting de bal. Naptra passt de bal met de wreef. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury schiet op doel. Cox bokst de bal weg.

60e minuut.
Spencer onderschept slim de pass. Spencer probeert naar een medespeler te passen. Naptra is nu in balbezit. Naptra schiet op doel. Cox maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverdale FC - AFC Huskies 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Bryant de bal. Noe speelt de bal door. Lombardo rent richting de bal. Lecavalier onderschept slim de pass. Lecavalier met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lecavalier met een snelle inworp. Lombardo is nu in balbezit. Noe verovert de bal door een tackle van achteren. Noe geeft een hoge lob. Cox bokst de bal weg. Drury rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverdale FC - AFC Huskies 0:6

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lecavalier met een snelle inworp. Spencer is nu in balbezit. Drury rent richting de bal. Drury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Barnaby de bal onder controle te krijgen. Boileau bereikt de bal nog maar net als eerste. Boileau passt de bal in één keer door. Naptra bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dunne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sherman. Dunne raakt geblesseerd tijdens het duel. Dunne zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drury schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverdale FC 71%, AFC Huskies 29%.
Riverdale FC - AFC Huskies 0:6