Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mianus FC Games Team Foxes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Power zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drury geeft een hoge lob. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Black geeft de bal voor. Van der Mollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Mollen passt de bal in één keer door. Williams rent richting de bal. Williams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... Bouchard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Power geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Drury, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Williams rent richting de bal. Williams passt de bal in één keer door. Lammie rent richting de bal. Lammie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - Games Team Foxes 0:1

36e minuut.
Morris schiet op doel. Chursky speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Amado de bal onder controle te krijgen. Morris is nu in balbezit. Morris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mianus FC - Games Team Foxes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mianus FC 51%, Games Team Foxes 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mianus FC - Games Team Foxes 1:1

61e minuut.
Arsenault speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams probeert naar een medespeler te passen. Lammie rent richting de bal. Lammie schiet op doel. Yorkdale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mianus FC - Games Team Foxes 1:2

84e minuut.
Arsenault met de inworp. Klungelig pakt Drury de bal. Drury passt de bal met de wreef. Lammie is nu in balbezit. Lammie draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Fitzgerald heeft problemen om de bal te vangen. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Wallace rent richting de bal. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mianus FC 52%, Games Team Foxes 48%.
Mianus FC - Games Team Foxes 1:2