Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-30 01:16
  • Competitiewedstrijd: League II.03
  • Stadion: Scotti Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3388
Scotti Manchester Leopards
4_1_3_1_1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19.4
excellent Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Moşanu speelt de bal door. Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe speelt de bal door. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 1:0

9e minuut.
Van der Mollen geeft een lange en hoge pass. Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltepe speelt de bal door. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dodds geeft een lange en hoge pass. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Waleczek heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek passt de bal met de wreef. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński schiet op doel. Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 2:0

18e minuut.
Waleczek passt de bal zonder na te denken. Kardoš met een sublieme pass. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński schiet op doel. Lamontagne probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kardoš zal de hoekschop nemen. Waleczek springt en kopt de bal. Emmerson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lifeson kopt de bal weg. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe met een sublieme pass. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dauda met de inworp. Eltepe probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 3:0

21e minuut.
Beckmann speelt de bal door. Klungelig pakt O`Neal de bal. Waleczek onderschept slim de pass. Waleczek schiet op doel. Emmerson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 4:0

26e minuut.
Kardoš rent richting de bal. Kardoš passt de bal in één keer door. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 5:0

28e minuut.
Marrelo rent richting de bal. Waleczek verovert de bal door een tackle van achteren. Waleczek met een sublieme pass. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 6:0

31e minuut.
Dodds rent richting de bal. Dodds passt de bal in één keer door. Kardoš speelt de bal door. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Waleczek rent richting de bal. Waleczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 7:0

32e minuut.
Moşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš rent richting de bal. Kardoš probeert naar een medespeler te passen. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 8:0

34e minuut.
Kardoš verovert de bal door een tackle van achteren. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Gałczyński rent richting de bal. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Van der Mollen rent richting de bal. Kardoš onderschept slim de pass. Kardoš speelt de bal door. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 9:0

41e minuut.
Eltepe speelt de bal door. Klungelig pakt Gałczyński de bal. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel. Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 10:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mymoon rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mymoon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotti 39%, Manchester Leopards 61%.
Scotti - Manchester Leopards 10:0

48e minuut.
Gałczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Waleczek rent richting de bal. Waleczek passt de bal zonder na te denken. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kardoš zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Waleczek draait met de bal, schiet en ... Lifeson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eltepe neemt de hoekschop. Gałczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 11:0

61e minuut.
Eltepe kopt de bal weg. Kardoš heeft problemen om de bal te vangen. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński draait met de bal, schiet en ... Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Emmerson met een sublieme pass. Eltepe kopt de bal weg. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 12:0

65e minuut.
O`Neal rent richting de bal. Eltepe verovert de bal door een tackle van achteren. Eltepe speelt de bal door. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Eltepe kopt de bal weg. Dodds bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardoš onderschept slim de pass. Kardoš geeft een lange en hoge pass. Gałczyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Emmerson met een harde bal richting middenveld. Eltepe is nu in balbezit. Eltepe passt de bal zonder na te denken. Waleczek is nu in balbezit. Waleczek schiet op doel. Emmerson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lamontagne de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kardoš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Waleczek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 13:0

70e minuut.
Gałczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moşanu geeft een hoge lob. Gałczyński probeert de bal aan de voet te houden. Eltepe rent richting de bal. Eltepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 14:0

71e minuut.
Mymoon speelt de bal door. Lifeson speelt de bal door. Kardoš speelt de bal door. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński haalt uit met een fantastische trap. Emmerson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 15:0

75e minuut.
Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński passt de bal met de wreef. Waleczek rent richting de bal. Waleczek haalt uit met een fantastische trap. Emmerson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 16:0

80e minuut.
Kardoš speelt de bal door. Gałczyński controleert de bal met de borst. Lamontagne rent richting de bal. Gałczyński onderschept slim de pass. Gałczyński schiet op doel. Emmerson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Eltepe geeft een lange en hoge pass. Waleczek kopt de bal weg. Gałczyński rent richting de bal. Gałczyński schiet op doel. Emmerson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Waleczek rent richting de bal. Waleczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 17:0

86e minuut.
Moşanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Van der Mollen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dodds is nu in balbezit. Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałczyński schiet op doel. Emmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scotti - Manchester Leopards 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scotti 22%, Manchester Leopards 78%.
Scotti - Manchester Leopards 18:0