Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NEKROSZ FC Soccer Eagles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Orefice is nu in balbezit. Klungelig pakt Vaillancourt de bal. Orefice is nu in balbezit. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sandoval passt de bal met de wreef. Burke is nu in balbezit. Santiago rent richting de bal. Burke rent richting de bal. Burke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - Soccer Eagles 0:1

31e minuut.
Demanche is nu in balbezit. Orefice verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Orefice onderschept slim de pass. Orefice draait met de bal, schiet en ... Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEKROSZ FC - Soccer Eagles 1:1

33e minuut.
Huet met de inworp. Sandoval is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Pereira krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Nolan kopt de bal weg. Burke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sinclair rent richting de bal. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lavallée geeft een hoge lob. Inworp. Huet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orefice bereikt de bal nog maar net als eerste. Orefice draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NEKROSZ FC - Soccer Eagles 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEKROSZ FC 48%, Soccer Eagles 52%.
NEKROSZ FC - Soccer Eagles 2:1

48e minuut.
Burke is nu in balbezit. Sandoval is nu in balbezit. Pereira onderschept slim de pass. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke haalt uit met een fantastische trap. Praljak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NEKROSZ FC - Soccer Eagles 2:2

50e minuut.
Nolan is nu in balbezit. Vaillancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Orefice bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaillancourt rent richting de bal. Vaillancourt haalt uit met een fantastische trap. Godfrey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira speelt de bal door. Vaillancourt is nu in balbezit. Vaillancourt schiet op doel. Lavallée probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gauthier rent richting de bal. Gauthier passt de bal met de wreef. Santiago rent richting de bal. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Burke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. Arnaud is nu in balbezit. Burke onderschept slim de pass. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel. Praljak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NEKROSZ FC 44%, Soccer Eagles 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NEKROSZ FC - Soccer Eagles 2:2