Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maple Merchants Wrathful Stars
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Marrelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez is nu in balbezit. Met opzet legt Ortega zijn tegenspeler op de grond. Ortega is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

8e minuut.
Vanderpool rent richting de bal. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Garon is nu in balbezit. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Djekanovic met een sublieme pass. Crosby is nu in balbezit. Crosby probeert naar een medespeler te passen. Martinez heeft problemen om de bal te vangen. Martinez draait met de bal, schiet en ... Nesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maple Merchants 68%, Wrathful Stars 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maple Merchants - Wrathful Stars 0:0

47e minuut.
Marrelo speelt de bal door. Garon is nu in balbezit. Martinez verovert de bal door een tackle van achteren. Djekanovic is nu in balbezit. Djekanovic draait met de bal, schiet en ... Nesta bokst de bal weg.

49e minuut.
Juneau geeft een hoge lob. Hughes heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marrelo. Marrelo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Van der Jeugt probeert naar een medespeler te passen. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez haalt uit met een fantastische trap. Primeau heeft problemen om de bal te vangen. Crosby geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez passt de bal in één keer door. Bellavance rent richting de bal. Djekanovic is nu in balbezit. Djekanovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bell verovert de bal door een tackle van achteren. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt speelt de bal door. Djekanovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Djekanovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pizzolitto met een sublieme pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez passt de bal zonder na te denken. Djekanovic rent richting de bal. Djekanovic haalt uit met een fantastische trap. Nesta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maple Merchants 62%, Wrathful Stars 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maple Merchants - Wrathful Stars 0:0