Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melbourne Mongrels CHILE_FC
Piggyback-r Tactiek Myocarditis
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 65.8
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Cotte geeft de bal voor. Savaşan is nu in balbezit. Buonavoglia is nu in balbezit. Savaşan verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pałka probeert naar een medespeler te passen. Nordman rent richting de bal. Nordman passt de bal zonder na te denken. Caligdong rent richting de bal. Caligdong draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Nordman is nu in balbezit. Nordman passt de bal zonder na te denken. Caligdong rent richting de bal. Caligdong geeft de bal voor. Savaşan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tong is nu in balbezit. Tong geeft een lange en hoge pass. Ársælsson is nu in balbezit. Oniki verovert de bal door een tackle van achteren. Oniki draait met de bal, schiet en ... Tsiartas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zillman de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 1:0

35e minuut.
Pałka verovert de bal door een tackle van achteren. Pałka geeft de bal voor. Caligdong rent richting de bal. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Pałka passt de bal met de wreef. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşan passt de bal zonder na te denken. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong schiet op doel. Figueredo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Mongrels 62%, CHILE_FC 38%.
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 1:0

50e minuut.
Pałka is nu in balbezit. Pałka speelt de bal door. Savaşan heeft problemen om de bal te vangen. Savaşan draait met de bal, schiet en ... Figueredo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 1:1

52e minuut.
Ardohain passt de bal met de wreef. Berkebay probeert naar een medespeler te passen. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong schiet op doel. Figueredo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Forrest passt de bal met de wreef. Zinzone rent richting de bal. Zinzone geeft een hoge lob. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cotte geeft een hoge lob. Savaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong haalt uit met een fantastische trap. Figueredo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 1:2

65e minuut.
Ardohain kopt de bal weg. Groom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałka maakt een afschuwelijke overtreding. Pałka krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ársælsson verovert de bal door een tackle van achteren. Nordman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordman probeert naar een medespeler te passen. Caligdong is nu in balbezit. Caligdong schiet op doel. Figueredo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Zinzone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groom met een sublieme pass. Zinzone rent richting de bal. Zinzone geeft een lange en hoge pass. Oniki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cotte geeft de bal voor. Savaşan kopt de bal weg. Caligdong bereikt de bal nog maar net als eerste. Caligdong draait met de bal, schiet en ... Figueredo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 1:3

77e minuut.
Forrest bereikt de bal nog maar net als eerste. Forrest passt de bal zonder na te denken. Oniki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniki haalt uit met een fantastische trap. Tsiartas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 2:3

82e minuut.
Forrest speelt de bal door. Ársælsson heeft problemen om de bal te vangen. Oniki rent richting de bal. Oniki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melbourne Mongrels 52%, CHILE_FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melbourne Mongrels - CHILE_FC 3:3