Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 59325
Chelsea.F.C Ginger Nuts
Lagevrio Tactiek fifth
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 64.6
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Dorf met een snelle inworp. Milagre kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burton. Milagre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dorf neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Van Gisbergen heeft problemen om de bal te vangen. Van Gisbergen passt de bal zonder na te denken. Daar is Gardiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardiner geeft een hoge lob. Duval springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Haddrill kopt de bal weg. Milagre geeft de bal voor. Juliusson heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz rent richting de bal. Kopacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Haddrill passt de bal zonder na te denken. Ponting met een sublieme pass. Amarugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi schiet op doel. Bracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 1:0

34e minuut.
Brain onderschept slim de pass. Duval onderschept slim de pass. Wilkin maakt een afschuwelijke overtreding. Wilkin krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Úri geeft een lange en hoge pass. Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval verovert de bal door een tackle van achteren. Duval haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 2:0

43e minuut.
Klungelig pakt Ponting de bal. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner passt de bal zonder na te denken. Amarugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi draait met de bal, schiet en ... Bracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.F.C 43%, Ginger Nuts 57%.
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 2:0

47e minuut.
Haddrill geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Gisbergen met een snelle inworp. Burton geeft de bal voor. Duval springt en kopt de bal. Bracken bokst de bal weg.

49e minuut.
Milagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Milagre passt de bal in één keer door. Kopacz is nu in balbezit. Kopacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 2:1

52e minuut.
Wilkin geeft een lange en hoge pass. Juliusson rent richting de bal. Kopacz maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kopacz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Wilkin passt de bal met de wreef. Ponting probeert naar een medespeler te passen. Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval onderschept slim de pass. Duval schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Wilkin rent richting de bal. Sekulovski geeft de bal voor. Moscholios bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscholios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 2:2

75e minuut.
Milagre rent richting de bal. Milagre geeft de bal voor. Moscholios is nu in balbezit. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ciamajda rent richting de bal. Ciamajda geeft een lange en hoge pass. Gardiner is nu in balbezit. Gardiner schiet op doel. Bracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brain met de inworp. Ponting rent richting de bal. Dorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorf geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Burton speelt de bal door. Wilkin rent richting de bal. Amarugi onderschept slim de pass. Amarugi schiet op doel. Bracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 3:2

84e minuut.
Úri geeft een hoge lob. Gardiner kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilkin de bal. Amarugi verovert de bal door een tackle van achteren. Amarugi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.F.C 43%, Ginger Nuts 57%.
Chelsea.F.C - Ginger Nuts 3:2