Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Pelagonia Hackney Marshes
4-3-3 ATT Tactiek Test
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 38.5
matig Schieten zeer goed
slecht Passen matig
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Inworp. Quiróz met een snelle inworp. Daar is Mundy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mundy geeft de bal voor. Jayanthi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Quiróz geeft een lange en hoge pass. Headland kan de bal niet met de borst controleren. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:1

8e minuut.
Galan probeert naar een medespeler te passen. Headland is nu in balbezit. Jayanthi verovert de bal door een tackle van achteren. Jayanthi schiet op doel. Hunter probeert de bal aan de voet te houden. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Quiróz is nu in balbezit. Quiróz geeft de bal voor. Upton heeft problemen om de bal te vangen. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi schiet op doel. Nelson bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Allen passt de bal zonder na te denken. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiróz passt de bal zonder na te denken. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:2

22e minuut.
Magon heeft problemen om de bal te vangen. Bennett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bennett geeft een hoge lob. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Quiróz is nu in balbezit. Quiróz passt de bal met de wreef. Allen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Woodbridge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodbridge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bargwanna met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quiróz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Quiróz rent richting de bal. Quiróz speelt de bal door. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ... Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:3

35e minuut.
Boškovski is nu in balbezit. Boškovski passt de bal zonder na te denken. Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Upton geeft de bal voor. Quiróz kan de bal niet met de borst controleren. Quiróz passt de bal zonder na te denken. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi schiet op doel. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bargwanna onderschept slim de pass. Quiróz rent richting de bal. Quiróz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jayanthi de bal. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 77%, Hackney Marshes 23%.
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:4

56e minuut.
Galan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quiróz de bal. Quiróz passt de bal met de wreef. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Woodbridge met de inworp. Daar is Morgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morgan speelt de bal door. Boškovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boškovski schiet op doel. Abbott bokst de bal weg.

68e minuut.
Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Quiróz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiróz met een sublieme pass. Jayanthi is nu in balbezit. Jayanthi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:5

72e minuut.
Morgan is nu in balbezit. Morgan passt de bal in één keer door. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:6

80e minuut.
Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi passt de bal zonder na te denken. Galan probeert naar een medespeler te passen. Jayanthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Morgan heeft problemen om de bal te vangen. Quiróz is nu in balbezit. Quiróz speelt de bal door. Jayanthi rent richting de bal. Jayanthi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Pelagonia 61%, Hackney Marshes 39%.
F.C. Pelagonia - Hackney Marshes 0:6