Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NSW united Colossal Knights
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Bird probeert naar een medespeler te passen. Ghannam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trappe. Trappe krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zmire passt de bal zonder na te denken. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird passt de bal in één keer door. Colombera rent richting de bal. Colombera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Baird is nu in balbezit. Mendes verovert de bal door een tackle van achteren. Davies rent richting de bal. Mendes onderschept slim de pass. Mendes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Baird verovert de bal door een tackle van achteren. Baird speelt de bal door. Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSW united 40%, Colossal Knights 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NSW united - Colossal Knights 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghannam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NSW united - Colossal Knights 1:0

52e minuut.
D`Arcy rent richting de bal. Zmire onderschept slim de pass. Zmire speelt de bal door. Ponting is nu in balbezit. Ponting schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Patterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baird bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendes. Mendes krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bird rent richting de bal. McDermott verovert de bal door een tackle van achteren. Davies maakt een afschuwelijke overtreding. Davies krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Baird passt de bal met de wreef. Daar is D`Arcy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baird rent richting de bal. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NSW united 40%, Colossal Knights 60%.
NSW united - Colossal Knights 1:0